Scudo Sports

3 Ocak 2019 forumdaki yenilikler

@Özcan evet aslında süper ama kimse kullanmıyor ki. Öğrenenlerin de hepsi kullanmaz sanırım çünkü direkt alıntı yapmak kolayına kaçmak oluyor biraz. Mobilden bile çok güzel çalışıyor ekranın üstünü tarıyorsun mis gibi sadece ilgili cümleyi alıntılayabiliyorsun. Aslında şöyle bir şey yapsak mesela:

Alıntı butonuna tıklayınca, bir pencere açılsın ve pencerede "Lütfen alıntı yapacağınız cümleyi mouse ile tarayınız" yazsa, alıntı yapacak böyle kullansa sıkıntı olur mu? Bilen tıklamaz zaten ama bilmeyen de böyle öğretilse mesela nasıl olur?

Bu arada Özcan. olan kullanıcı isminizi Özcan yaptım. :)

Scudo
''Günün Fotoğrafı vol. 4'' başlangıcındaki yönetici yazısında ''aynı mesaj içinde birden fazla foto paylaşılmaması'' isteniyor. Ancak, aynı gün içerisinde paylaşılan fotolar, yönetimce aynı mesajda bileştiriliyor*

@K. Benli
"Günün Fotoğrafı" olduğuna göre, belki de en fazla günde bir fotoğraf paylaşmalı bu başlıkta, ne dersiniz? ;)

@K. Benli
Bunu sistem otomatik olarak birleştiriyor kaldı ki bunu yönetici yapsa dahi amaç daha derli toplu bir düzen sağlamak ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek. Diğer bir nokta ise bunu serbest bıraktığınızda 5,6 hatta 7 fotoğrafı çarşaf çarşaf aynı mesaj içinde paylaşan kullanıcılar olabiliyor. Gerçi bu söylediğiniz -mesaj birleştirme- Günün Fotoğrafı başlığında çok sık rastlanan bir durum değil zira akışın yoğun olduğu bir başlıktan bahsediyoruz, yine de ilginiz için teşekkürler :harika:

Güncelleme/yenilik/iyileştirme:

Başlıkların en altındaki şu an bu başlığı okuyanlara başlığı okumuş olanların listesi de sekme olarak eklenmiştir. Artık kim, ne zaman ve hangi saatte başlığı okumuş, mouse ile üzerine gelerek işte şöyle görebileceksiniz:

190548 dosyayı görüntüle

Yakında/ilerleyen zamanlarda güzel ve hoş yeniliklerle karşınızda olabiliriz.

Edit: Okumuşlar açılmıyormuş, şimdi düzeltildi.

Mutlu pedallar!

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Anonim bir tane sabit bir konu açılıp,bu konuda forumdan uzaklaştırılanlar hakkında bilgi verebilirsiniz belki.
Şu üye,şu sebepten,şu kadar süre veya süresiz banlanmıştır gibi.
Ayrıca banlanan üyelerin mahlasının altında da ''banlandı'' ya da ''uzaklaştırıldı'' gibi bir şey yazmıyor galiba.
Yazılsa iyi olur sanki.
İyi çalışmalar,teşekkürler..

@Anonim
Bende değişen bir şey olmadı ve forumda çok zaman geçiren biri olarak bu durum sinirlerimi bozuyor açıkçası. Ayrıten başlığın ilk mesajından cımbızlayarak bile olsa alıntı yapılamaması çok saçma.

@Mustafa Zeybek
Bu şekilde de olsa alıntı yapamıyoruz. Katılmadığımız bir noktadan bahsetmek için uğraşıp durmamız gerekiyor misal.

Katılıyorum. Forumda yön bulmak karmaşık ve çoğu kişi yeni konu açamamakla beraber aklındaki soruların yanıtını bulmak için alakasız başlıklara dahi bakıyor (mesela ben).

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Belki yazıldı ama çok bakamadım. İmza ekleme kaldırıldı mı? Bir de strava hesabımın athletes/ kısmını ekledim ama nerede görünüyor bir türlü bulamadım?

Okudugumuz basliktaki en cok begenilen mesajlar en ustte gozukuyordu. O ozellik hala geri getirilmedi degil mi ?

foruma neden konu açamıyorum

peki.rica etsem benim yerime siz açarmısınız? peugeot 308 aracıma bisiklet taşıma aparatı almak istiyorum.kullanan varmıdır?ne alayım?

@ERCEYLAN Forumda arama butonu var, lütfen oraya aramak istediğiniz kelimeyi yazın ve ara tuşuna basın, ihtiyacınız olan konuyla ilgili eminim onlarca konu açılmıştır daha önce.

Merhabalar,

Bir konuya girdigimizde, o konunun en cok begenilen mesajlarini liste halinde en ustte gorebiliyorduk. Bu sayede aradigimiz bilgiye hizlica ulasiyorduk :) O ozellik ne zaman gelecek.
Bende IT sahasinda calisiyorum, forumlardan biraz anlasam, yardimci olmayi cok isterim.
@DayKnight bunun farkındayız ama ileride tekrar ekleneceğini belirtmiştik.

Şubat ayında "Bu özelliğin yeniden ekleneceği" konuşulmuş. Acaba eklendi mi ?, eklenmediyse eklemeyi düşünüyor musunuz?

Bu özellik olmadığında, konuların anlamı, tartışmalar vs. nedeniyle tam anlaşılmıyor. Aradığını bulmak, samanlıkta iğne aramaya benziyor.
Mesaja beğeni almanın da bir anlamı kalmıyor. Aslında bu özellik bir nevi forumun otokontrol mekanizması iken. Devre dışı kalması hem düşündürücü, hem üzücü.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DayKnight
Yeniliklere dair güncelleme:
1- Başlığı okuyanlara ilave olarak zaten okumuşlar ve başlığın takipçileri eklendi en altta görüyorsunuzdur.
2- Yeni başlık açarken alakalı başlıklar listeli halde çıkacak şekilde bu kısıma entegrasyon yapıldı.
3- Başlıktaki en beğenilen 5 mesaj özelliği tekrar geri getirildi ve ilave olarak yanına yazarın ilanları ve popülariteye sahip başlık ve mesajları da eklendi.

Not: 2019 yılı adına yapılan son yeniliklerdir ama geliştirmelerimiz ara ara devam edecektir.

Merhabalar,

Bir konuya girdigimizde, o konunun en cok begenilen mesajlarini liste halinde en ustte gorebiliyorduk. Bu sayede aradigimiz bilgiye hizlica ulasiyorduk :) O ozellik ne zaman gelecek.
Bende IT sahasinda calisiyorum, forumlardan biraz anlasam, yardimci olmayi cok isterim.

Bu özellik tekrar getirildi.

Merhabalar, sitede kullanıcıların sık sık yaşadığı önemli bir durum olan, konu açılınca eski konulardan benzer başlıklara konunun eklenmesi üzerine konuşmak istiyorum. Bir çok konum bu şekilde eski konulara entegre edilmiştir.Burada ben konu açarken arama bölümünden aramıyor muyum? Çoğu zaman arıyorum, sadece acele cevaba ihtiyacım olduğunda direk konuyu açıyorum.Aslında Başlıklar birbirine benzesede alt içerikler farklı olduğu zamanlarda da açıyorum. Burada yönetime 2 sorum olacak.

Halledildi. Şu an için şu şekilde işlev görüyor:

213589 dosyayı görüntüle

Şubat ayında "Bu özelliğin yeniden ekleneceği" konuşulmuş. Acaba eklendi mi ?, eklenmediyse eklemeyi düşünüyor musunuz?

Bu özellik olmadığında, konuların anlamı, tartışmalar vs. nedeniyle tam anlaşılmıyor. Aradığını bulmak, samanlıkta iğne aramaya benziyor.
Mesaja beğeni almanın da bir anlamı kalmıyor. Aslında bu özellik bir nevi forumun otokontrol mekanizması iken. Devre dışı kalması hem düşündürücü, hem üzücü.

Bu özellik tekrar getirildi.

Geri