Scudo Sports

" 3 Ocak 2010 " Aydos Ormanı...Rampa Ekşııın (:

Milli Piyango

Uzgunuz...

Biletinize herhangi bir ikramiye isabet etmemistir.

Yeni Sorgu

Milli Piyango İdaresi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı © 1997 - 2009

ahhh milli piyango ahhh soydun bizi soydun senelerdir ben yatıyorum aslında hiç uykum yok ama uyumam şart yarın için. yarın zor bir gün olacak.

Scudo
@G. Akpınar

benim makina her ne kadar dede yadigarı olsada. :) her tura getiriyorum,işimi görüyor :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
herşeyden önce seko babaya teşekkürler eldivenler işe yaradı evet
hazırız kartepeye bu gün hiç üşümedi ellerim
çok az çamurlu bir muhabbetti beni kesmedi ama kartepe beni kesecek
çamur cildi güzelleştirir bekle kartepenin o 404 gibi yapışkan killi çamuru

:D :D :D :D :D

arkadaşlar tur cok güzel eylenceli oldu gercekten.hele o gölün icine girmesi cok güzel oluyor.bu arada bisikleti yıkadım,kendimi ve elbiselerimide yıkadım.birazdan resimlerin hepsini yüklüyeceğim.bugun tek foto mak.bende oldugu icin cok güzel kareler cekmişim.neyse allahın izniyle akşam resimleri yüklücem,ayrıca bütün resimlerin oldugu picasso linkte vercem.cünkü kişisel cok resim var.gölün icerisinde :)

Abartmış olmayayım ama, iki senelik kısa tur mazimde en çok güldüğüm ve yolda olmaktan keyif aldığım turdu, bayır aşşağı çamurların arasında ki taşları görmeye çalışıp üzerlerinden keçi gibi zıplamak ve düşmeyerek yere her konduğunuzda bir sonra ki kayayı gözünüze kestirmek. Gerçi kurbağların alay konusu olduk ama :)

Arkadaşlar Gelemediğim için herkesten özür diliyorum bisiklet sorunu yaşadım kaçkar yarışına bisiklet topluyorum yetiştirebilirim diye düşündüm geziye ama yetiştiremedim inşallah bir daha ki tura.....

Geri