Ben de kaydoldum.
Sormak istediğim bir şey var. Bizi Kısıklıda 7 ile 9 arasında toplayacaklar. Prolardan sonra biz oradan geçeceğiz. Prolar 11 den önce geçmez herhalde . 2 ile 4 saat arası orada dikilip bekleyecek miyiz ?
Ya doğum tarihini büyük gosterip kaydoldum ama Spor AŞ ye gidip kaydı tamamlarken sorun çıkarmazlar inşallah. Geçen senelerde 18 yaşından küçük olup Spor AŞ ye gidip kaydını tamamlatanlar oldu mu?
Toplanma yeri seceneklerinde
Taksim. Kadıköy. Bakırköy Ve Kendim gelecegim var. bununla ilgili bi bilgisi olan varmi acaba. Direk kisikliya mi gidilecek. Bu toplanma yerleri ne icin?
Arkadaşlar uzakta oturanlar buraya kadar nasıl geliyor. Ben beylikdüzündeyim. Arabayla başlangıç noktasına kadar giderim ama bitiş uzaktaymış. Oradan tekrar arabaya dönmek mesele olur.
@kare2emre
anladığım kadarıyla taksim ve kadıköyden toplanma yerine otobüs vs gibi bir şey kaldıracaklar oraya ulaşamayanlar için isteyen de kendi gelebilir. Ben kendim geleceğimi kısmını işaretledim mesela..
Bende bakırköy seçtim. Otobus iyi olabilir aslında. Yorulmazdık. Enerjimizi köprüde harcarız. Net bilgileri numaraları teslim alırken ögrenicez sanırım.