Scudo Sports

3. Marmara Adası Kamplı Bisiklet Festivali | 23-25 AĞUSTOS

Tepki
114
İsim
Büyükçekmece Bisiklet Kulübü
203016

3. MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET FESTİVALİ
23-25 Ağustos tarihlerinde bu sene üçüncüsü gerçekleşecek Marmara Adası Kamplı Bisiklet Festivali'nde sizleri tekrar göreceğimiz için mutluluk ve heyecan içerisindeyiz. Bisikletin, doğanın, denizin, kampın ve eğlencenin iç içe olduğu festivalimizde bu sene de hem bisiklet sürecek hem de tatil tadında vakit geçireceğiz. Her yıl daha iyisini yapmaya çalıştığımız etkinlikte bu sene katılımcılarımızı doyasıya eğlendirmek için oldukça iddialıyız.

Katılımcılarımıza hatırlatırız: etkinliğimiz her yıl yoğun ilgi ile karşılanmış ve son kayıt tarihine ulaşamadan kontenjanını doldurmuştur. Katılım sağlamak isteyen bisikletseverlerin, kayıt olma işini son dakikaya bırakmamalarını, kontenjanımız dolmadan kayıt olup ödemelerini yapmaları gerektiğini dikkatinize sunarız.

SON KAYIT 27 TEMMUZ
Detaylı Bilgi:
(link)
Program: (link)
İletişim (Whatsapp): 0535 572 2075 | Kaan Gülarslan
203017
203018
203019cf0d935d-39fb-4ee4-91ba-00dc19b08564.jpg433ee873-60fc-4fe8-b95d-4ddfc107b894.jpg38e32f33-2612-4217-afe6-80729e14dc09.jpg

Son düzenleme:
Scudo
2 senedir bir şeyler çıkıyor katılamıyoruz, inşallah bu yıl katılacağız. Katılmayı düşünüp aklına takılan soru olan varsa da cevaplandırabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Berk Ersin
D58B1EC0-C4F0-439B-BBE2-932D90BAAC03.jpeg5C5976BE-4A07-4CC6-91EB-378562C8C576.jpegF4F3F0A4-3540-43B4-99A5-5D599A87122F.jpegBaşımıza bir iş gelmezse oradayım . Ciddi emek ve mesai harcanarak hazırlanan bir organizasyon . 2. Etkinliğe katıldım çok memnun kaldım . Başarılarınız devamını dilerim . @Kaang96

Ben de geliyorum, çok eğleneceğiz. :)
Sabah yüzme antremanı sonrası kahvaltı ve bisikletle devam. Denizi olan bisiklet festivallerinde genelde böyle yaparım. :)
Akşamda hali kalan olursa koşu.. ?

Selamlar,
Tura anadolu yakasından katılanlar var mı geçmiş dönemlerden?
Dönüş saat kaçı bulmuştu acaba?
Sabiha'nın oradan tüyap'a gidip tekrar dönmek bizim için zorlu olacak.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim :)

• Beğen
Ben de Anadolu'dan katılmayı düşünüyordum. Aklımı kurcalayan bisikleti nasıl taşıyacağım oldu. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekleriz. :)

Ben anadolu yakasından katıldım geçen sene . Kadıköyden metrobüs ile geçtim . Dönüş tam saati hatırlamıyorum ama vapur işletmesinin yaşattığı sıkıntı yüzünden anadolu yakasına varmam 03.00-04.00 civarını bulmuştu . Şahsen benim için sıkıntı oluşturmadı .

• Beğen
2 senedir eğlenceyi ve sürüş zevkini zirvelerde yaşadığım müthiş bir festival herkese tavsiye ederim. Marmara adası kaçmaz:harika:

• Beğen
Tepkiler: utksn
Yalnız Gündoğdu köyüne doğru olan yolda asfalt yok. Daha geçen hafta oradaydım.

• Beğen
Kardeşim ve arkadaşımla 3 katlanırlı olarak orda olucaz :)

@:DDD
Gündoğdu tarafına girmiyoruz

@trkenankement
Atla metrobüse Tüyap a kadar gel :)

• Beğen
İstanbul'un her yerinden gelmek isteyen arkadaşlar için:

Bisikletli Ulaşım Platformu'nun toplu taşıma saatlerinde bisiklete izin verilen saat aralıklarını listelendiği güzel bir i̇nternet sitesi var: (link)

Buradan yeşil olanlar bisikletle o an binebileceğiniz araçlar anlamına geliyor.

Eğer TÜYAP'tan kalkan servisimizi kullanmak isterseniz; 10:00-16:00 saatleri arasında herhangi bir metrobüs durağından bisikletinizle metrobüse binip, TÜYAP'tan inebilirsiniz. Yalnız tabi ki metrobüsün hali malum olduğu için ya Söğütlüçesme'den 34AS, ya Zincirlikuyu'dan 34BZ'ye, ya da Cevizlibağ'dan 34C'ye binmeniz, ki bunlar ilk duraklar olduğundan gelen boş metrobüse bindiğinizde metrobüsün orta kapısında, ayakta durulan boş kısma, cam önüne bisikletinizi dayayabilirsiniz. (Hatta ben oradaki tutma demirine, bisiklet kilidiyle kadrodan kilitlerim ki bisiklet düşmesin.) 34AS ile gelen arkadaşların son durak Avcılar'da inip tekrar TÜYAP'a kadar 10 duraklığına 34BZ veya 34C'ye binmesi gerekiyor.

Dönerken de aynı şekilde ilk duraktan bineceğiniz, ve muhtemelen saat 22:00'dan sonra varacağımız için, rahatlıkla metrobüsle geri dönebilirsiniz. Ulaşım için kısa bir çözüm bu şekilde :)

Son düzenleme:
Selam arkadaslar , bende katlanır dahon vybe 7 arkadasim da btwin tilt 120 var. Açıkçası yokuş vs korkutuyor. Güzergah nasıl ?

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Çağdaş Evliya Çelebi ve Katlanır Bisiklet İnsanları grubundan 4 kişi geliyor, Eşimin de 7 vites geotech katlanır bisikleti var onunla katılacağız, endişelendirecek bir durum yok :) Rotamız şu şekilde, inceleyebilirsiniz: (link)

Kayıtların kapanması için son 1 haftaya girdik, konuyu da canlandırmış olalım :)

Herkese merhaba , ben şimdi kayıt oldum bir ani kararla . Tüyap a ulaşmak ama benim gibi herhangi bir araca binmek istemeyenler için 23 ağustos günü evden vakitlice çıkıp sabah 8/10/12 bilemiyorum (konum Fatih) sahilden aheste aheste ilerleyip güzel bir kahvaltı ile öğle sonrasında Tüyap buluşma noktasına varmayı düşünüyorum . Arzu edenler için Tüyap bisiklet treni yapabiliriz . Daha önce bu yoldan gitmiştim hadımköy kısmı biraz tehlikeli yoksa ulaşılmayacak bir yer değil(yokuşları ve yükü hesaba katın tabi)

Bugün son kayıt/ödeme günü. Görmeyen, duymayan kalmasın :)

Geri