Özcan güler Daimi Üye Kayıt 27 Mart 2017 Mesaj 261 Tepki 2.767 Yaş 37 Şehir İstanbul İsim özcan güler Bisiklet Diğer 4 Mart 2019 #1 İyi Seyirler! İstanbul - Sarıkamış strava bilgileri: (link)... ✩✩✩INSTAGRAM: (link) ✩✩✩STRAVA : (link) Tepkiler: Gurkan S., Hamzaaltunbas, SametTEKE ve 4 kişi daha
İyi Seyirler! İstanbul - Sarıkamış strava bilgileri: (link)... ✩✩✩INSTAGRAM: (link) ✩✩✩STRAVA : (link)
M makaram Forum Bağımlısı Kayıt 13 Ekim 2015 Mesaj 2.034 Tepki 4.557 Yaş 39 Şehir İstanbul Başlangıç 1995—96 Bisiklet Merida Bisiklet türü Yol bisikleti 4 Mart 2019 #2 zor bir gün, harika bir sürüş. tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Tepkiler: Özcan güler
C.Koc Forum Bağımlısı Kayıt 15 Temmuz 2014 Mesaj 988 Tepki 1.053 Şehir Marmaris İsim Cem Başlangıç 2014—15 Bisiklet Scott Bisiklet türü Yol bisikleti 4 Mart 2019 #3 Tebrikler çok zor bir sürüş olmuş nice kazasız belasız sürüşler... Tepkiler: Özcan güler
ÇAMKOMLU Daimi Üye Kayıt 25 Eylül 2015 Mesaj 262 Tepki 419 Yaş 57 Şehir MARDİN İsim HASAN Bisiklet Diğer 4 Mart 2019 #4 Harika. O yollar çok zor. Hele Erzincan Tercan arası ve gece. Tercanlı olarak mutluluk duydum. Tepkiler: Özcan güler
Gurkan S. Bayağı Üye Kayıt 8 Nisan 2016 Mesaj 225 Tepki 309 Şehir İstanbul İsim Gürkan Başlangıç 2015—16 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Yol bisikleti 5 Mart 2019 #5 Ülkemizin doğu bölgesine bisikletle gitmeyi çok isteyen birisiyim. Videoda yolları, dağları kısacası manzarayı görünce içimden ''ah'' çekmedim değil. Tekerinize taş değmesin. Tepkiler: Özcan güler
Ülkemizin doğu bölgesine bisikletle gitmeyi çok isteyen birisiyim. Videoda yolları, dağları kısacası manzarayı görünce içimden ''ah'' çekmedim değil. Tekerinize taş değmesin.
Özcan güler Daimi Üye Kayıt 27 Mart 2017 Mesaj 261 Tepki 2.767 Yaş 37 Şehir İstanbul İsim özcan güler Bisiklet Diğer 5 Mart 2019 #6 @makaram teşekkür ederim. @C.Koc Teşekkür ederim. Sizlerede kazasız dolu sürüşler olsun @ÇAMKOMLU Ever zor; ama çok güzel... Harika bir doğası var. Tekrar gitmek çok isterim. Çok teşekkür ederim. @Gurkan S. Belki bir ışık olur çıkıp gidersiniz... İnanın ki harika yerler. Tepkiler: Gurkan S. ve C.Koc
@makaram teşekkür ederim. @C.Koc Teşekkür ederim. Sizlerede kazasız dolu sürüşler olsun @ÇAMKOMLU Ever zor; ama çok güzel... Harika bir doğası var. Tekrar gitmek çok isterim. Çok teşekkür ederim. @Gurkan S. Belki bir ışık olur çıkıp gidersiniz... İnanın ki harika yerler.