Scudo Sports

'' 3 ekim bebek rampası antreman ''

@enver avcı

valla enver üstad artıkın bitti benim olayım toprakla ...
2 senedir tepindik dağlarda o dağ benim ,yok kartepe yok efendim kılıçkaya ..aman aman hocam kılıçkaya müthiş manyak bir olay orası taşlı eğimi 11 olan dik rampalardan 1500 rakıma çıkıyorsun nefis bir vadi manzarası var güzel anı olarak kalacak artık kartepede öyle ....

Scudo
bebek antremanı turumuz cumartesi olacak enver dostum işine göre durumunu ayarlayacak cumartesi günü müsait olanlar gelebilir yalnız sabah 06.00 da bu topiğe mesaj düşeceğim hava durumuna bakarak iptal veya antremanı gerçekleştireceğiz yalnız bu hafta sonu paso yağmurlu gözükmekte durum bu şimdilik bakalım ....

katılım bebek rampası

1- kudu ...
2- 6500 ....
3- süha....
4- kaşif ....
5- semir ...
6- tolga iyileşirse....
7- ayhan ....
8- yetkin...

güzergah ....

beşiktaştan bebeğe ... ve bebek ten etilere etilerden zincirlikuyuya
ve zincirlikuyudan beşiktaşa kısa mesafe beşiktaşta çay içmece....

buluşma...
kadıköy beşiktaş iskele önü saat 08.00
beşiktaş barboros heykeli önü 09.00
hareket 09.15 ......

listeye adını yazdırmış arkadaşlar 2 ekim cumartesi günü bebek antreman yapılacaktır önemle duyurulur...
sabah 06.00 da havanın durumuna göre iptal yada devam diyeceğim bu topiğe mesaj hiç gelmezse anadolu yakasında antreman yerinde olacağım büyük çamlıca rampası ....

katılım bebek rampası

1- kudu ...
2- 6500 ....
3- süha....
4- kaşif ....
5- semir ...
6- tolga iyileşirse....
7- ayhan ....
8- yetkin...
9- enver :D

enver dostum saat 10.30 da yatıyorum yarın saat 06.00 da kalkacağım 10.30 dan sonra hiç bir mesajı göremiyeceğim ....

Arkadaşlar benim bisikletimde bir arıza var. Sabah bakıma götüreceğim. Bu yüzden turunuza katılamayacağım. Kusura bakmayın. Sizlere iyi pedallamalar.

Geri