Scudo Sports

3 bisiklet arasında kararsız kaldım

Tepki
2
Bisiklet
Merida
(link)

(link)

(link)

bu 3'ü arasında kararsızım.donanım bakımından sizce hangisi ön plana çıkıyor.değerlendirmelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
Scudo
Donanım olarak kesinlikle Merida önde, kadro olarak ta Cannondale'in kadro kalitesi bambaşka.
Burada seçimini şöyle yapmalısın, Merida'yı alır üzerindeki donanımla uzun süre kullanırsın, yada Cannondale'i alıp bir süre sonra vites sistemini güncelleyip çok daha performanslı+iyi kadrolu bir bisikletin olur. Ama Merida'da alınır, fiyatı da iyi bence..

arkadaslar bende bu 3 bisiklet arasında kararsız kaldım. bilgisi olan diger arkadaslar da yardımcı olursa sevınırım.

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
Merida kullanıcısıyım, Merida bisikleti sadece o kadro çizgileri için bile alabilirim. Nedi bu Merida aşkı bilemiyorum, donanımsal olarak Merida üstün. Zaten Sedona'yı ele bence. Merida ya da Cannondale arasında seçim yap ki ben olsam seçimim Merida olurdu. Şimdiden hayırlı olsun. =)

Kesinlikle merida alınmalı bence birde kadro 17" oldumu tadından yenmez.

ben de merida da karar kılmıştım, kararım daha da kuvvetlendi.

Bu arada merİda 29 er sÖlemİŞ olayim.

Donanm olarak merida karma bir sistem kullanmış alivio acerayla karışık , arka vitesi deore xt bunada dikkat etmek lazım. Ben sedonayı komple x5 set , 30 vites olmasından ve tasarımından dolayı seçerdim.Sedonada 29er bu arada.

29" istiyorsanız seçiminiz BIG NINE TFS 300 Merida olsun..

@Emre GÜLEN

KEsinlikle sedona 759. 759daki full set daha iyi. Meridada sadece arka aktarıcıya deore-xt koymuşlar gerisi çöp. Fren olarakta 759 daha önde.

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
sedona vites sistemi ve fren sistemi olarak önde tercihini ona göre yapın

@Samet Koç

İlk alımlarda kadro kalitesi daha önemlidir, arka aktarıcının xt olması gayet iyi. Tektro draco kullanıcısıyım dağ taş çamur normal yol uzun yol sürüyle şey yaptım daha 1 kez sorun yapmadı. Siz bilirsiniz gene de.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Benim sıralamam Sedona - Cannondale - Merida şeklinde olurdu.

hocam vites sistemi bence kadrodan daha önemli sonuçta kadro dediğin öyle hemencik bozulacak bir şey değil ama viteslerden memnun kalmassan -ki benim kalmadığım gibi hevesin kursağında kalır

Bisikletlerin komponent değişikliği açısından kadro önemli dedim bende zaten... Merida'nın üstündekilerde gayet iyi bence. Tutupta bir yarışa katılmayacaksınız sonuçta, ve o vitesler tatmin edici. Bence.. :)

@Doğukan KARBAL

yok hocam benim bisiklette altus vites var ama aşırı derecede kemikli geldi bana , yıllar evel kullandığımız 18 vites shimanolarımız bile daha yumuşaktı bunlardan

bence de arkadaşların dediği gibi meridanın donanımı iyi ancak sana canondale öneririm cünkü o kadroya hangi donanımı taksan kaldırır ilerde daha iyi donanıma geçersin

Geri