Scudo Sports

3 aylık Geotech

Scudo
@sadana

Ali önce teşekkür ederim.Ama kesin bir problem olmuştur.Yoksa cevap alamama gibi bir şey olmaması lazım.Tlf numaramı ö.m.den tekrar gönderdim.Bir yanlışlık olabilir.Kaldı ki forumda takdir ettiğim, dürüst, seviyeli arkadaşlardan birine niçin cevap vermeyeyim.? Hatta senden aldığım Dual kollu fren vites i de
Giant ta uymadığı için bu bisikletime takmayı düşünüyorum.Yakında onlarla çekilmiş resmi de koyarım. Adanaya selamlar....

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Tugkan emir

Çok teşekkür ederim. Manisada görüşmek dileği ile....

Bayağı bir zaman geçti. Son hali aşağıda...Ağırlık 9.6 kg civarı..

Değişenler
XTR göbekler,XCR D100 çember,Revo teller den oluşan jant
Scwalbe lastikler
XTR Ruble ve Rotorlar
ABR gidon,boğaz
Sele sele borusu
XTR dual kollu fren-vitesler
XT arka aktarıcı

(link)

(link)

Çok iyi olmuş, önceki hali de güzeldi zaten. İyi bir ağırlık yakalamışsınız, ama değişim sırası aynakolda mı acaba? :)

bisiklet temiz gerçekten renk uyumuda güzel sele kaliteli fakat fazla hoş durmamış sölemedn geçemeyeceğim k.bakmayn

spil dağına bende çıkmak isterdim bisikletin çok güzel olmuş güle güle kullan anadoluhisarı BEYKOZ

• Beğen
Tepkiler: Aydın Yıldırım
@bahtiyar közen

spil yolu herkese açık, özellikle baharda manzara harika olur.Yolu düşen herkese tavsiye edilir.

@MehmetArsLan

İlk resimdeki mi son takılan seleyimi kastetiğinizi anlayamadım.Yinede yorum için teşekkürler.Zevkler ve renkler meselesi.....

geotech race modelini alıcaktım.şimdi ikileme düştüm :) kadronuz ve donanımlarınız harika.umarım bir spil tırmanışında karşılaşırız.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Yıldırım
Geri