Scudo Sports

3. Alexandroupolis Bike Team Bisiklet Festivali

Wasabie

Daimi Üye
Tepki
1.172
İsim
ALİ ALPER
Bisiklet
Diğer
3. Alexandroupolis Bike Team Bisiklet Festivali
Büyük bir çoşku ile tekrar bu yıl gerçekleşecek olan 3. Alexandroupolis Bike Team Bisiklet Festivali 23-24 Haziran 2018 de bütün bisiklet severleri bekler. Bu yıl ilk defa festivalimiz iki gün olacaktır. Güzel bir haftasonu bol pedal, deniz ve doğa bizi bekler. Gerçekleşecek olan bisiklet festivalindeki güzergahlar ve program aşağıdaki gibidir :
__ 23 Haziran 2018 Cumartesi
__ Saat : 09:50
Yurt içi ve yurtdışından katılan bisikletçileri (Türkiye,Bulgaristan ) karşılama merasimi. (Alexandroupolis Deniz Feneri)
Alexandroupolis Kamp alanına istikamet, bisikletler ile şehir merkezi kısa turu. Çeşitli yerlerde sürpriz duraklar… Kamp alanına varış.
Öğlen serbest zaman. Kamp alanında yerleşme. Öğlen sonrası saat 17.30 da yaklaşık olarak 40 KM’ lik bisiklet turu. Kamp alanına varış. Biraz dinledikten sonra tam gaz Canlı Müzik ve sahilde mangal partisi…
__ 24 Haziran 2018 Pazar
__ Saat : 09:50
Alexandroupolis kamp alanında toplanma. Pazar turu. Sahil ve doğada 30+30 KM’lik güzergahta , bisiklet güzellik yarışması ve çeşitli ödüller ile konuklarımızı onure etmek…Güzergah esnasında zaman zaman bol Yunan müziği. ( sirtaki ve zeybekya) gibi. Pazar öğle yemeğine doğru pedallarımız dönüyor. Muhteşem doğası ile geleneksel bir Yunan köyünde muhteşem mangalda pişmiş et ziyafeti. Ardından kamp alanına dönüş… Kahve molası.
Bizimle iletişimde kalınız. Tüm detay ve sadece katılımcı dostlara özel paket fiyat… Sezonun muhteşem bisiklet festivali için bizi takip ediniz!!!

(link)

Facebook etkinlik sayfası

Scudo
Ücretlendirme ne zaman belli olacak?

@Wasabie Çok güzel.Eger o tarihte müsait olursak atlar geliriz bizde eşimle buradan.Gelmişken Makri tarafında denize gireriz artık ☺
SAM_3666.JPG

geçen sene ben gittim, çok güzel oldu, mümkünseniz bu sene affetmeyin

@Wasabie herhangi bir bisiklet türü ile katılabiliyor muyuz? Veya bu etkinlik için tavsiye edilecek bir tür var mı?

Ben yarış bisikleti ile kankam katlanabilir ile gelecek ;) festival bu hocam bisiklet olsun yeter

• Beğen
Tepkiler: CeyhanV ve makifir
arkadaşlar oraya nasıl ulaşıyorsunuız ki acaba? sınırdan nasıl geçiriyorlar kısacası schengen vizesi gibi dalaverası yok mu?

Ajandama kaydettim bile. Daha önce iki arkadaş İpsala - Dedeağaç gidiş dönüş bir tur yapmıştık. Bu kez çadırlı olarak ve yine pedallayarak katılmayı hedefliyorum. İnşallah bir problem çıkmaz.

Ücret ne kadar

24 Haziran'ı seçim günü belirleyen zihniyetin ben taaaaa.... :naslyany::naslyany::naslyany:

• Beğen
Tepkiler: appendix
festival seçimlerden sonraki haftasonuna alınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Seçim ikinci tura kalırsa yine tarihler çakışacak!?

@Nomad

Çakışmaz ikinci tur seçim 15 gün sonra yapılıyor.

Bende gitmek istiyorum ama pasaport yok :(

(link)
kayıt linki açılmıştır.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Nomad
Geri