Scudo Sports

3. 60 Dk Heyecan Yarışı GATA

@glopusgold

Daha önce bir kısmını açıklamıştık ama gözden kaçmış.

Selle İtalia Gel Flow
Sigma 1606 Bike Computer
Santini Rüzgarlık
Sedona Suluk(lar)
Ferrino Alyan Set(ler)i
Polar Başlık(lar)(Balaklava-Boğazlık)

(ödül dağılımı ise sürpriz olacak)

Aslı Bisiklet Ve Dagh Dash Outdoor a katkılarından dolayı teşekkürler.

Scudo
Kazasız belasız çok güzel bir ortam ve havada yarışı tamamladık . Katılan tüm dostlarımıza özellikle İstanbul'dan bu sabah gelerek yarış bitiminde yine İstanbul'a dönen Aktif pedal üyelerine teşekkürlerimi belirtir gelemeyen diger takımlarımızı ve sporcu arkadaşlarımızı düzenlemeyi planladıgımız diğer 60 dk yarışlarında aramızda görmek isteriz.

Yine ilk yarışda olduğu gibi hiç beklemediğim kadar zevk aldım yarışdan. Parkur şartları camur sebebi ile cok zordu. Fakat işe sıradışı birseyler girmedikce sıradışı bir zevk alamıyorsunuz.

Teşekkürler SDS!!!

Sıradışı fotoğraflarınızı bekliyoruz o zaman:D

Şimdiye adar Ankara'da düzenlenmiş en iyi özel dağ bisikleti yarışıydı. Parkur inanılmaz zevkliydi, fakat antrenmansız olunca bu zevkten çok da nasiplenemedim.

Standlar yarışa ayrı bir hava kattı. İzlemeye gelenlerle birlikte çok güzel bir kalabalık toplandı. Vadi köprüsünde olsun, teknik kısımlarda veya start noktasında olsun, izleyicilerin manevi katkısı çok büyüktü.

İstanbul'da Kaçkarlar'ın düzenlediği antrenman yarışlarının bir benzerinin de artık Ankara'da yapılacak olması heyecan verici. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Sonuçları tam liste verebilirsek de süper olur.

Bu arada genel sıralamada ilk üç;
1- Zülfü Karabulut (Delta - Elit)
2- Ozan (SDS - U23)
3- Oğuz Özçelik (Token - Elit)

Bugün bisiklete gönül vermiş bunca güzel insanı okulumuzda ağırlamış olmaktan
dolayı gurur duyuyoruz.

Yarış günü olarak yağmurlu bir gün seçildiyse de yarış süresince yağmur yağmamış
olması yüzümüzü güldürdü. Çamurun parkuru bayağı bir zorlaştırmasına rağmen ben
çok eğlendiğimi söyleyebilirim. Yarış sonrasında da parkurla ilgili olumlu düşünceler
bizi baharda bir GATA yarışına daha hazırlanmamızı söylüyor gibi.

Tüm katılımcılara özellikle İstanbul'dan gelen Aktif Pedal üyelerine, organizasyonda
görev alan herkese, bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza, yarışta video ve fotoğraf
çekimi yapan arkadaşlarımıza, ayaklarına sağlık gelen izleyicilerimize teşekkürü bir
borç biliriz.

SDS Bisiklet ile bu organizasyonun içinde bulunmanın da ayrıca keyif verici olduğunu
söylemek isteriz.

Arkadaşlarımız tarafından çekilen fotoğraf ve videoları kısa süre sonra paylaşacağız.

Bir sonraki heyecanda buluşmak üzere,

http://img217.imageshack.us/img217/5633/gubitarmaue0ex8.jpg

Bu yarışta önayak olan Gülhane Bisiklet Topluluğu'na ve alışılmamış bir şekilde kapılarını açan GATA'ya, yarışan birisi olarak teşekkürlerimi sunarım.

Bugün ki yarış katıldığım ilk yarıştı. 5. turda pedalı kırıp 6. tur bitiminde yarışı bıraktım.
Parkurda güzel bir çıkış ve inişler vardı. Çamur olmasıda ayrı bir güzellik katdı.
Başta GATA, SDS ve Aktif Pedal olmak üzere tüm emeği geçenlere ve izlemeye gelenlere
teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: bulent_atlas
Çamurla zorlaşan parkurda yarışmak çok zevkliydi..
Ortam tüm yarışlardan on kat daha güzeldi hiç bu atmasferde yarışmamıştık Ankaralılar olarak..Halka açık alanlarda o kadar yarış yapmamıza rağmen bu kadar seyirci çekememiştik, GATA'nın içinde kapalı bir alanda olmasına rağmen bu yarış seyirci bakımından süperdi ve şaşırtıcıydı..
İstanbul'dan kalkıp gelen Aktif Pedal Ekibi'ne, Balıkesir'den gelen Musafa Kaptanbaşı'na, SDS Bisiklet'e, Sıradışısporlar Derneğine, GÜBİT'e, katılan izleyen herkese çok teşekkürler..

GENE BEKLERİZ kısacası..

Gerçekden yarış çok zevklıydı çamur la bogusmak ayrı bır tat kattı :D

işin şakası....

gercekden guzel bır yarıs oldugu yorumlardan anlasılıyor sponsor destekcı yarısmacı ve tum organızasyonda bulunan kısıler ve kurumlara teşekkur edıyorum...

Ozan, yarışta çok iyiydin genel sıralamada 2. oldun ve birinci ile aranda
saniyeler kadar az bir fark vard. Tebrik ederim. ;)

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Teşekkürler Muratcım, SDS'nin sağladığı imkanlarla daha iyi olucaz inşallah Berkay'la..

Detaylı Genel Klasman Listesine Bu linkten ulaşabilirsiniz ;)
(link)

Klasman Sonuçları

Elit

1) Zülfü Karabulut 12 tur
2) Oğuz Özçelik 12 tur
3) İsmail Odabaşıoğlu 11 tur

Bayanlar

1) Merve Pelin 7 tur
2) Leyla Gürbüz 6 tur
3) Funda Ulutürk 5 tur

Master

1) Ali Yılmaz 9 tur
2) Ahmet Akyürek 9 tur
3) Sadık Dedeoğlu 9 tur

U23

1) Ozan Bulunmaz 12 tur
2) D.Berkay Yavrucuk 11 tur
3) Serkan Solak 9 tur

Junior

1) Mustafa Kemal Mut 9 tur
2) Hasan Çağrı 9 tur
3) Yiğit Yalçınalp 7 tur

Gerçekten çok uzun zamandır hiç bir yarışta bu kadar eğlenmemiştim..
Herşey harikaydı, katılım tatmin ediciydi ancak seyirciler süperdi kesinlikle :)
Yarışta zemin çoğu kişi için çok zorlayıcı oldu bazı kısımlarda bisikletinizle ilerlemeniz gerçekten inanılmaz zordu..
Dereceye giren arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum, çok iyi bir performans sergilediler.. Özellikle Ozan kardeşim gerçekten inanılmaz bir performans sergiledi ve genel klasman 2. oldu.. İnşallah başarılarının devamı gelir..

• Beğen
Mehmet Abi valla öyle, v frenlerle bisikleti bağırta bağırta 1. oldu tebrik ediyorum..Disk fren olsaydı fark çok feci olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: bulent_atlas
@memocy

Valla Zülfü'nün performansı inanılmazdı, ilk bir kaç tur çok ciddi bir farkla öndeydi ancak bisikleti v-frenli olması yüzünden her tur biriken çamurlar daha da yavaşladı :( Ama yine de kendisine yaraşır bir performans sergiledi ve haklı olarak 1.liği elde etti..

Ozan kardeşim helal olsun diyorum burdan, sana da bu yakışır.
Genel klasmanda 2. kendi klasmanında 1. kendini göstermişsin,
Sezon yarışlarında da aynısını yağacağına inanıyoruz.
Ankara'nın havası yaradı sana, İstanbul'a da bekleriz tekrardan,
Belgradın, Polonez'in bi tozunu attırırsın artık :D

Saolasın Atacan inşallah bakalım nolcak sezona :)

Ozancım bu habere çok sevindim başarılarının devamını dilerim

• Beğen
Geri