Scudo Sports

3-6 Ekim 2009 Tek başına ½ Marmara Denizi turu

Scudo
Selam Five,
Inanilmaz guzel fotograflar ve akici bir anlatimla sanki bize de yaninizda turu yapiyormus gibi hissettirdiniz.Tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: five
Sayın @m.varolfb, @Oguz Kara, @leicam9, @Timukan Karaca

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Kazasız turlar

five

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
Sanki kendim gezmiş gibi oldum.Güzel gezmişsiniz:):):)Kazasız yeni turlamalar dileğiyle:)

• Beğen
Yorgunluk üzerine çekilmiş iyi bir uyku görüntüsü sanki.Yanılıyor muyum??? :)
@five

• Beğen
@philykia

Evet, sabahın erken saatinde henüz ayılamadan :) çekilmiş bir fotoğraf olmuş.

Yoksa gazetede okurdun beni :) @Osman Kıtay. Muhtemelen de dalga geçmekle ve acıma duygusu arasında bir duyguyla. :)

@five Genelde 3. sayfa haberlerini atlar, ağırlıklı köşe yazılarını okurum :D

• Beğen
Tebrikler. Yağmurluk olayı benim de başıma geldi ve sonunda pantolon üstü alt ve üst yağmurlukla( decathlon ) işi çözdüm. En azından 33 km boyunca dayandı...

• Beğen
@cenkpasha

Merhaba,

Ben de artık daha uygun malzemelerle yola çıkmaya özen gösteriyorum. Hatta ayakkabı kılıfı bile aldım yine bir turda hafif yağmurda SPD'li ayaklarım ıslanınca. :)

• Beğen
Tepkiler: KuzeydenGaliba
@fıve guzel bir macera olmuş , yaza dogru sehir bisikletimi topladiktan sonra bende bu rota uzerinde dusunebilirim :)

@furkan.zaman teşekkür ederim. Bir sene sonra da Gökçeada'yı da dahil ederek gerisini tamamladım. :) O turun sonunda da yağmura nanik yaptım. :) Bu kez Islanmadan turu bitirdim. :)

Rotayı planlarken bu turumu da dikkate alabilirsiniz.

Kazasız ve keyifli turlar

five

@cenkpasha

dilde beyazlık, tiroid, ve hormonal sorunların habercisi olabilir. Kırmızı parlak dil: Karaciğer hastalığı. dostum bir doktora gitsen iyi olabilir.

Geri