SunTzu
Üye
- Tepki
- 6
- İsim
- Muhammet
- Bisiklet
- Bianchi
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim önce kendimi tanıtayım 22 yaşında üniversiye öğrencisiyim kendimi bildim bileli ulaşımımı bisiklet ile sağladım hep market bisikleti diye tabir ettiğimiz bisikletleri kullandım şimdi gerçekten sağlam bir bisiklet almak istiyorum bütçem Tr den alırsam başlıkta yazdığı gibi fakat bi kaç makale okudum yabancı markalardan Trek parçalarına ömür boyu garanti veriyormuş mesela kendi üretip kendi montajlıyormuş daha sağlıklı ve uzun ömürlü bisikletler çıkardıkları söyleniyor bende salcano sedona gibi markalar varken aklımda Scott, Cube, Giant, Mosso, Trek gibi yabancı markalara yönelmeye karar verdim yanılmıyorsam bu markalar içinde Trek bir tık öndeymiş. Yurt dışında bir akrabamız var onun aracılığı ile uygun fiyatlı bir alışveriş yapma durumuda var mesela tr de 10.000 tl ama yurt dşından 7.000 e geliyorsa bisikletin maliyeti o zaman bütçemi aşar biraz beklerim ondan sonra alırım. Bana 2 türlüde fiyatını hak eden dediğiniz bisiklet sektörünün ehli arkadaşlarımın abilerimin tavsiyelerini bekliyorum örnek teşkil etmesi açısından kafamda olan bir kaç modeli belirteceğim almak istediğim bisiklet seviyesi daha iyi vurgulayabilmek ve ne istediğimi daha iyi açıklamak düşüncesiyle.
Sedona dan 950 29"
Salcano IGMAN SLX 29"
Dediğim gibi Yurt dışından ucuza getirme imkanım var mesela bütçe sedona 950 ama fiyat açısından çok daha uyguna gelecekse yurt dışından almak CODE9 GX1 29" modeli gibi bir bisiklet modeli içi kendimi zorlayabilirim.
Uzun oldu fakat okuyan herkese ve yardımcı olan herkese şimdiden TEŞEKKÜRLER.
Sedona dan 950 29"
Salcano IGMAN SLX 29"
Dediğim gibi Yurt dışından ucuza getirme imkanım var mesela bütçe sedona 950 ama fiyat açısından çok daha uyguna gelecekse yurt dışından almak CODE9 GX1 29" modeli gibi bir bisiklet modeli içi kendimi zorlayabilirim.
Uzun oldu fakat okuyan herkese ve yardımcı olan herkese şimdiden TEŞEKKÜRLER.