The UGUR
1317-P.8
- Tepki
- 2.033
- İsim
- Ugur
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Uzunca bir süreden sonra 2015 model Lapierre Audacio 400 yol bisikleti aldım ilk yol bisikletim olarak.2 gün önce bir şeyler öğreneyim diye arka frenle oynadım ve papuçlarını söktüm bir daha da takamadım.Sonraki gün yani dün, bisikletçiye götürüp taktırdım.Tanıdıktır, iyidir diyerek gittiğim bir bisikletçiydi ancak bir daha işim olmaz.Papuçlar takıldı aynı gün öğlen tekrar sürtmeye başladı bunun üzerine Sirkeci'de aceleyle hallettirdim ama bugün durum yine aynı.Bisiklette bir arkaya çekme durumu var.Sanırım üstüne bindiğim ve sürmeye başladığım zaman papuç sürtüyor.Jant biraz yalpalıyor ancak dikkate alınacak kadar değil, sonuçta malum İstanbul yolları.Tecrübesiz tecrübesiz haldur huldur çukurlara girdim açıkçası bisiklete de hak veriyorum.Neyse bir abim yardımcı olacak ama ben de bir şeyler yapmak istiyorum.Yalnız durum ortada, çok cahilim.Nasıl önleyeceğim şu pabucun sürtmesini, arka freni dağıtmadan?
Ayrıca biliyorum 1000 tane konu var ama hepsinde kafam karıştı, zincir için Würth önerir misiniz? Sonrasında zefal dry lube kullanacağım.Hep böyle yapsam çekiş sistemim sağlıklı olur mu?
Pompa olarak Zefal profil max FP30 ayak pompası ve taşınabilir olarak Zefal Air Micro Alu alacağım.Önerir misiniz?
Cevaplar için teşekkürler şimdiden
Ayrıca biliyorum 1000 tane konu var ama hepsinde kafam karıştı, zincir için Würth önerir misiniz? Sonrasında zefal dry lube kullanacağım.Hep böyle yapsam çekiş sistemim sağlıklı olur mu?
Pompa olarak Zefal profil max FP30 ayak pompası ve taşınabilir olarak Zefal Air Micro Alu alacağım.Önerir misiniz?
Cevaplar için teşekkürler şimdiden