Scudo Sports

3-4 aralık istanbul tekirdağ (tekirdağ istanbul)

burak durel

Forum Bağımlısı
Tepki
436
İsim
Burak D.
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
selamlar.. 3 aralık cumartesi sabahinin erken saatlerinde / yilmaz kaynak osman batuhan kuçak ve ben bakırkoy incirli ömür plaza önünde buluşup başladık pedallamaya. batuhan arkadaşımızın akşamliğin işi olduğu için silivriden bize veda etmek zorunda kaldı silivriden geri dönüşe geçti.. ben ise yilmaz ile tekirdağ /yeniçiftlik e geldim.. bizim yazlıkta bir gece konakladıktan sonra sabah erken uyanıp kahvaltımızı yapıp dönüş yoluna koyulduk..

çok az mola ile gittiğimiz için resimler az :(((
resimleri tek link halinde veriyorum play as slideshowdan resimleri slayt olarak izleyebilirsiniz..

https://www.bisikletforum.com/g/805/p1020980.jpg/

Scudo
kışın bu vakitler de bulunabilecek en iyi havalarda yapılmış çok güzel bir tur ayaklarınıza sağlık

• Beğen
Tepkiler: burak durel
hava fazla zorlamadı giderken daha soğuktu bana göre dönüş yolu gayet iyiydi :)

aynı tarihte bizde ist- tekirdağ kumbağ- kumbağ - ist yaptık ve pazar günü hava hakikaten inanılmaz güzeldi. keyifli bir tur olmuştur eminim. Biz biraz geç çıktık o yüzden karşılaşmatık sanırım. Bizde bu guzel havada bisikletçilerle karşılaşmamıza çok şaşırmıştık :))

Bu arada sizde gop taymışınız bizde gop çıkışlı yaptık turumuzu gop un neresindesiniz. Tekrar duzenlersek haberleşelim. Turlar düzenlenebilir.

küçükköydeyim.

super bende hemen yukarısında 500 evlerdeyım. Hafta sonu veya gunluk şehir içi turlarda haberleşelim. Ben genelde en az haftada 2 felan alibeyköyden eminönu beşiktaş yapıp dönuyorum. çıkarsanız haberleşelim.

• Beğen
Tepkiler: burak durel
@orhan mesut

Tam yapmak isteyipte şartları uyduramadığım turu yapmışsınız gecen yaz kuzen ile düşünüyoduk fakat olmadı, havalar biraz ısındığında yapmayı düşünüyorum size katılabilirim ayrıca kumbağ da yazlığımız orada kalabiliriz.Bu arada bende Sultangazide oturuyorum.

tekrarlarız yine havalar ısınsın orhan mesut çıkarız ozaman turlarız..

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
güzel tur ayağınıza sağlık. paylaşım için teşekkürler.

insallah az kaldi azz 147 gün sonraaa :)

Geri