Scudo Sports

29ers 2011 Specialized Stumpy Expert Carbon Evo R Tr'de Tek:)

@CEM KILINÇ

Specialized usa sayfasını açın ordaki fiyat üzerine kdv eklenmiş hali kdr

Scudo
İşin açığı çok beğendim ve birgün sahip olmayı istediğim tarzda bir bisiklet hayırlı olsun iyi günlerde binmeniz dileği ile

• Beğen
Tepkiler: VOLKAN ÇELİK
Hayırlı olsun gerçekten güzelmiş 29 inç modeli. Barend'leri bilerek mi ters taktınız acaba ?

• Beğen
@Samet Şenel

Barentler ters değil ki, nerden çıkardın onu:)

Bisikletiniz hayırlı olsun, gayet güzel.
Fiyatıda uygun geldi bana, ağırlığı nedir acaba?
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
@Kerim KOÇAK

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, bisikletin zincirini değiştirdim, pedalsiz ve barentsiz hali 9.500 grm civarıydı şuan pedal ve barentlerle birlikte 9.850 civarı bişeyler ama en az bir kilo daha azaltıcam ağırlığını, jant seti, lastikler, sele borusu ve seleyi değiştirerek...

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@VOLKAN ÇELİK

29" lerin dezavantajı, ağırlığı diyolardı.Gayet iyi bi ağırlık bence jantla sele borusu stok sanırım, ağırlık daha da düşerse güzel olur bu değişikliklerden sonra umarım renk uyumu bozulmaz ;)

• Beğen
@VOLKAN ÇELİK

Ritchey yazısını fotolarda tersten görünce :) Sanırım sağı-sola takmışsınız,gerçi estetik görünüm dışında bir sıkıntı yaratmaz ama.

• Beğen
Çok güzel. Kara şimşek gibi. İnsanın bisikletini değiştiresi geliyor resimlere baktıkça. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
@Samet Şenel

Hayır sağı sola takmadım:) bu barentlerde ritchey yazısını birinde yukarıdan aşağı diğerinde aşağıdan yukarı şekilde yazmışlar, diğer taraftan bakınca diğer barent düzgün yani:)

@Oktay Ataş

Umarım ilerde daha güzeli senin olur :in:

Geri