Scudo Sports

29er Mtb bisiklete uyacak uygun fiyatlı havalı ön amortisör model tavsiyeleriniz ?

Uğur Sabuncu

Daimi Üye
Tepki
314
İsim
Uğur Sabuncu
Başlangıç
1989—90
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim ilginiz için

400 TL ye kadar limitim bulunmakta...

Scudo
@Veysel Uğur Sabuncu

Sr Suntour veya RS modellerine bakabilirsiniz. :)

Peki bir maşanın 29 janta uygun olup olmadığını nasıl anlayacağım bazı açıklamalarda yazıyor 26 yada 29 uyumlu diye bazılarında herhangi bir açıklama kısmında yazı yok online satış yapan siteler olsun bisiklet siteleri olsun nasıl anlayacağım ?

"29er" nasıl okunuyor kardeşler? Yirmi-dokuz-ee-ree diye okuyorum ama, varsa bir bildiğiniz benimle paylaşın :(

YouTube sağolsun, bir eksiğimizi daha giderdik. "tueni-naynır" diye okunuyormuş. Eminim ki hepiniz öyle okuyorsunuz. Ahahahaa :D

Yardım için teşekkürler. Bundan sonra tueni-naynır demeyenin ağzına vuracağım bir tane.

Bu arada gece gece ne aydınlandım ha!

Ben ve ecnebiler "twenty niner" diye okuyor. Ya tuveninaynır diyeceğiz ya da 29 inç bisiklet.

29 ile 26 uymuyor(muş) okuduklarımdan çıkarttıgım. 27.5 ile uyumlu oluyor 26 maşalar.

29er yirmidokuzer okuyorum.
Şekillerini de hiç beğenmiyorum. Tekerleri çok büyük

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@SongülB.

Sağlam bir fizik varsa (185+ boy) teker büyüklüğünü pek çaktırmıyor bana göre. :)

@Veysel Uğur Sabuncu

Bir bisikletçiye gidip oradan bakmanızı tavsiye ederim maşa 29" için olsa bile farklı noktalarda uymayabiliyor bazen.

Bende araştırıyorum fakat düşük fiyatlı kaliteli bir ürün yok maalesef.29 er olunca 1.5 kat civarı artıyor fiyatlar her nedense.

Maşa özelliklerinde kaç inç için olduğu yazar. Yazmıyorsa o sitenin kalitesizliğidir. Firmanın resmi sitesinden aynı modeli arayıp detay alabilirsiniz...

sr suntour epicon x1 yada x2 işinizi hayliyle görür hemde birkaç lira cebinizde kalır :)

Geri