Scudo Sports

29 saatte 290 km. Yayla keyfi de cabası.

s.a ben de malatya dayım
konya ya gelince şöyle uzun bi tur atarız inşaallah
eko ya saygılar

Scudo
mesut abicim vallahi sen 1 numarasın.bayılıyorum şu yaptığın gezilere.çektiğin fotoğraflarla bize bunu öylesine anlatıyorsun ki kendimizi bir an olsun sizinle pedallıyormuş gibi hissediyoruz.Allah bu gibi nicelerini nasip etsin inşallah.eksik olmayın

@kubilay toka

Sen de harikasın. Zira, anlatana değil anlayana bak. ;) :)

@Mesut Girgiç

aman abicim estağfirullah o sizin güzelliğiniz.siz bu forumda olduğunuz sürece biliyorum ki daha da iyilerini yapacaksınız.

süper bi tur olmus ya ayaklarınıza saqlık abilerim

mesut abi...bizde gelekmi..:)
şaka bi yana gecenin şu yarısı olmuş imrendim doğrusu.hayat budur..

Harika bir gezi yapmışsınız katılan herkese teşekkürler.Hele o yer sofrasına bayıldım onun keyfini bilen bilir.Bol pedallı günler hepinize.

• Beğen
Tepkiler: smh42
Güzel değil harika bir gezi,resimler için teşekkürler.

Çok güzel bir gezi zaten ıronman ekibini hayranlıkla takip ediyorum . Bu arada memleketim seydişehir e uğramışssınız çok memnun oldum ayrıca :).

Merhabalar Mesut.

Hayranim su senin enerji dolu kisiligine.
Bir tarafta sorumluluk ve devamli arastirma icinde olmani gerektiren bir meslegin bir tarafta aile hayatin, bitmek tukenmeyen kilometreler ve en takdir ettigim de butun bu turlari hic usenmeden bizlerle paylasman.
Cok cok sagolasin.
Ironman'lar iyiki varsiniz bizi bir an olsun gercek hayattan alip harikalar diyarlarina goturuyorsunuz.

Inanin sadece Turkiye'de degil tum dunyada izleyenleriniz var.

New York'dan selamlar

Takiminiza ve enerjinize nazar degmesin ama gercekten kiskandim valla. Canim ulkemde ne kadar guzel yerler var. Bende yakinda Kuzey Dallasta rotam uzerindeki yerlerin fotolarini ekliyecegim ama pek bi numarasi yok bu resimleri gordukten sonra. Hepinize selamlar...

@Ahmet Mumcu

Ahmet bey dogru soylemis, Dallas'tan selamlar

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
@Ahmet Mumcu

@Ozzgurr

Bizi de sizlerin bu güzel sözleri sevindiriyor. Konya'dan selam ederiz.

makrolar harika olmuş :) ayrıca anlatımınızda çok keyif verici gitmiş kadar oldum diyebilirim:)

Bizim bile bu kadar uzun kilometre'li gezintimiz olmuyor. Ama biz mtb'ciyiz. Bu yüzden sizin kadar uzun bir tur yapmamız zor oluyor... TEBRİKLER...

Geri