Super bir tur olmus. Buralara bir kar yagsada bende cikartsam mtb mi... Eskisehire geldigimde esbigle tanimak isterim. Artik eskisehirde benim emektarla turlariz. :-D
Öncelikle teşekkürler.Çayımız vardı sağolsun Sinan getirdi mangal bölgesine gelir gelmez içtik ama fotoğraflamayı unutmuşum yemek sonrası da Kızılinler kahvesinde ikişer çayı yudumladık.Bisiklet konusundaki sorunuza Eser cevap vermiş tabiki katılabilirsiniz zaten uzun tur için sizin tercihiniz daha doğru ama ben uzun yaz günleri aşırı uzun tur seviyorum (200-300 km) bu turlarıda günübirlik tamamlayıp akşam 08:00 da evde olacak şekilde gerçekleştiriyorum.Kabul edersiniz ki bu kadar yol bu zamanda tur bisikletiyle çok zor .Eh birazda performans seviyorum hız hoşuma gidiyor. Bursaya 4:37 saatte girmişliğim var (165 km) 235 km lik inegöl köftesi yiyerek geri dönüş turunuda 8-9 saatlik pedal süresiyle tamamlamıştık.Bu sene planlar daha fazlası olacak şekilde hazırlandı daha hızlı olacağız çünkü artık tek başıma gitmeyeceğim bir kaç kii olunca rüzgar direncini paylaşabiliyoruz birbirimizi idare edebiliyoruz.
@nihat yildir
Teşekkürler Nihat.Geçen yaz denk düşürememiştik bu yaz kesinlikle denk getiririz beraber bir tur yaparız.....
süper bir tur. hak yol kesinlikle sucuk ekmektir abi bu arada Nuri abinin yeni oyuncağı güzel fakat sanki rota dağ bisikletine daha uygun gibi görünüyor. Ayaklarınıza sağlık Allah kaza bela vermesin
Paşa yol bisikletine uygun güzergah sürekli gittiğimiz yerler fakat piknik alanının giriş kapısından mangal bölgesi yaklaşık 1 km hiç araba geçmemiş olan karda buz tutmuş çekilen rezillik o kısımda yolun diğer bölümleri gayet temiz ve akıcı idi zaten amaç da performans olmadığından muhabbet ederek gittik geldik.Senin ve ekibin de kulaklarını çınlattık Malatyaya selamlar...
Evet anlaşılan artık Nuri abi sizin ekibe transfer oldu.Yol bisikletinden sonra mtb de göremeyiz onu herhalde.Soğuk bir ortamda zor ama zevkli bir tur olmuşa benziyor.Tüm ekibin pedalına kuvvet....
Teşekkürler Bülent.Sana ulaşamadım haber vermek için kusura bakma. Face kullanmadığından eksik kaldık o konuda.Zaten turun yeri ve şeklide Cumartesi akşamı netleşti hava daha iyi olsaydı uzun yol düşünüyorduk hava müsait olmayınca olayı Musaözünde bitirdik.Nuri abinin transferi söz konusu değil gönüllerin abisi kırmadı geldi sağ olsun.Ekibin bir kısmıyla tanışmış oldu diğerleri ara tatil diye şehir dışındalar sonraki turlara senide bekleriz her zaman kapımız açık biliyorsun.
Hem zorlu hem neşeli bir tur olmuş..ayaklarınıza sağlık bol pedallar
Ferhat abi northwave tozluklardan bahsetmişsin,su geçirmez özelliği var mı? Benim çamurluklar da çok iyi ama ön çamurluğun arka tozluk lastiğinin ordan hafif su sıçrıyorayakkabıların ucuna rüzgardan 20-30 km ye çıkınca...Buna çare olabilir sanırım kılıflar.
Merhaba Barış.Bendeki tozluk değil direk kışlık ayakkabı kılıfı .Çok ince içi de polar kaplı, su da geçirmiyor bu tip durumlar da hiç sıkıntı yok.Tek sıkıntı ücreti 88 lira .....
Abi tebrik ediyorum, ayaklarınıza sağlık. Turdaki abilerimizi de görünce iyi ki şehir dışındaymışım dedim. Giriş seviyesi kıytırık MTB'm ile bu turda size ayak uyduramazdım herhalde.
Saygılar.
@Arda Zaim
Keşk şehir dışında olmasaymışınız diyeyim yollar olsun, muhabbet olsun oldukça eğlenceliydi, ayrıca performans turu olmadığı için rahatlıkla ayak uydurabilirdiniz bize, hem bu turda MTB vardı bizden çok daha rahat yol aldı