Scudo Sports

29"MTB var problem çıktı.

İ.Deniz

Daimi Üye
Tepki
47
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar malum onumuz kış yağmur kar ne ararsan var ve 29" bisikletime çamurluk almaya gelince her modelin olmadığı fark ettim ve en son 2 model buldum. Bunların farkları nelerdir hiç anlamadım ve size danışmak istedim. Sizce hangisi daha iyi bir koruma sağlar.

(link)

(link)

Lütfen yardım edin bugün alacağım

Scudo
öhh 29 ların çamurluklrı pahalımı oluyo. la boş ver al normal çamurluk

Maalesef ama butcemi ayırdım ve bu iki model arasında kaldım seleye bağlanan mı daha iyi bir koruma yalar yok sa kadroya mı? Yardimlarinizi bekliyorum

seleye bağlanan daha pratik. ben arka çamulruğu pek takmıyorum. dışarısı yağmurlu veya yağmur yağdı ve durdu ise takıp çıkıyorum.
benimki seleye bağlanandan. klikli kolay takılıp çıkarılıyo.

@chn krmz
Peki acaba diğer ürün nasıldır koruma açısından oda hoşuma gitmedi değil :)

@Deniz İLİKÇİ

Nereye bağlandığından çok, tekere ne kadar yakın olduğu önemlidir; tekere daha yakın olan daha iyi korur. Genelde de kadroya takılanlar tekre daha yakın olacak şekilde monte edilebilir.

çamurluklarda özellik pek arama. bunların temel işi sırtını çamurdan sudan koruması. sonraki işi güzel görünmesi. sana hangisi güzel görünüyosa onu al.

@Murat B.
Ben de öyle düşünüyorum. Seleye baglananlardan iyi yorunlar alamiyorum maalesef

@chn krmz
Abi güzel gorunuyor diye batmasın üstümüz başımız

valla benimki hem güzel görünüyo hemde çamurdan koruyo.

verdiğin linklerden biri sadece arka, diğeri hem ön hem arka.. Görüntü olarak da 2'li olan daha iyi. performansı bilemem.

benim önde ve arkada bunlar var.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/12/111722317_tn24_0.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/12/118825786_tn50_0.jpg

arka çamurluğu güzel gözüküyo diye almıştım. agresif duruyo bisiklette.

Kadroya bağlanan çamurluk her zaman daha sağlıklı dır. Sallanma yapmaz, tıkırtı yapmaz ve tekere daha yakın olduğu için maksimum koruma sağlar. O kros motorlarının çamurlukları gibi çamurluklar görsellikten başka bir işlevi yoktur. "Bana göre" ben 4 mevsim bisiklet kullanıyorum ve dışarı çıkmadığım gün sayısı çok azdır. Kışlıklarımı giyer çıkarım. Geri dönünce de bisikletimi yıkar, kurularım. Ayda bir de cilalarım. Kullanmaya devam.

@Serkan HODANCI
Teşekkür ederim Serkan abi o zaman alayım kadroya baglanani. One dr bildiğim kadarıyla hepsi oluyor

Yaklaşık olarak hepsi uyumlu dur. Ama siz yine de bisiklet ölçülerinize göre isteyin.

Ve mümkünse test ederek alın. Yani bisikletinizi de götürün alırken..

35 € çamurluk mu olur ya. Tamamen Erdoğanlar'ın soygunculuğu bu. :)
Sirkeci'de 2 taneyi 50 liraya bulursun en fazla. :)

@Berke Kazankaya

Berke belki ederi onun yarısıdır. Ama şu gümrük denilen olay var ya. Yurt dışı çalışan bir şirketi bu gibi fiyatlar vermeye zorluyor..

@Berke Kazankaya

Berke bey bana da fazla geldi ama bayramda yaptıkları euro=2.55 kampanyasiyla 170 liralik kaski havale ile 105 liraya alarak gönlümü kazanmistir

@Deniz İLİKÇİ

Peki sen bilirsin ama bana kalırsa pahalı. :)
İstanbul'dasın sonuçta Sirkeci'ye gidip fiyat sormanı öneririm ama seçim senin tabi. Sonuçta çamurluk markası önemsiz arkana suyu geçirmesin yeterli.

Geri