Scudo Sports

29 Mosso 980 XC son hali

Scudo
Bir içim su :D elinize sağlık maşallah

• Beğen
Tepkiler: sinan_korkmaz
:harika:Mosso bir başka ya ilk görüşte aşk gibi. Güle güle kullan.

• Beğen
3 resim ile bişey anlaşılmiyor
Üstünde hangi set var jant seti nedir kadrosu alu 7005 mi komponent leri nedir fren sistemi Nedir kaca mal oldu en önemli soruda ağırlığı

Maşallah birader nazar deymesin fena oldu son hali :harika: Bu arada Scott seni bekler ,yollarını gözler resimler için ;)

• Beğen
Gördüğüm kadarıyla sele borusu, gidon ve amortisör değişmiş. Başka değişen parça var mı ?

• Beğen
Bi kadro ile donanım mı kaldı değişmeyen Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
@Melih Çolak
vites sistemi 3*10 shimano SLX,frenler SLX ıcetech rotorlar ön-arka XT 180mm,jantlar fulcrum red power rulmanlı,kadro alu 7005,maşa FOX f29 rlc,gidon ritchey 680mm carbon,gidon boğazı 90mm ritchey alu,sele borusu 350mm ritchey alu,sele pro turnıx titanyum,lastikler continental x-king 2.2 katlanır,furç yatağı token,pedallar shimano m540,elcikler ritchey,mandallar cube anahtarlı,disc vidaları token,yavaş yavaş iki yılda bu hale getirebildim,tahminim 4 bin tl den fazla gitmiştir,ağırlık 11,8kg

@CEMİKO74
teşekür ederim

@aydin70 hayırlısı olsun,güle güle kullanın

@uguryilmaz144
vites sistemi 3*10 shimano SLX,frenler SLX ıcetech rotorlar ön-arka XT 180mm,jantlar fulcrum red power rulmanlı,kadro alu 7005,maşa FOX f29 rlc,gidon ritchey 680mm carbon,gidon boğazı 90mm ritchey alu,sele borusu 350mm ritchey alu,sele pro turnıx titanyum,lastikler continental x-king 2.2 katlanır,furç yatağı token,pedallar shimano m540,elcikler ritchey,mandallar cube anahtarlı,disc vidaları token

@erendiz çetiner
yarın geliyorum ;)

@QEXEC
teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@sinan_korkmaz
Sinan abi [emoji2] bende diyorum bu mosso bi yerden tanıdık geliyor süper görünüyor son haliyle :)

• Beğen
Geri