Scudo Sports

29 kasım Darülaceze Ziyareti.

emre güven

Daimi Üye
Tepki
746
Öncelikle kusura bakmayın.resimler icin biraz gec kaldım.
Selam pedalseverler...!
tolga abi cok güzel bi organizasyon düşünmüş,ve uyguladık.katılım fazla yoktu ama olsun.amacımıza ulaştıkya önemli olan buydu..
neyse resimlere gecelim.pazar sabahı büyük bi heyacanla 08:00de uyandım.camdan birde baktımtı sanki gökyüzü yırtılmış gibi yagmur yagıyordu.hiç aldırmadan.kardeşim biricik kankam aliyi almaya gittim.ve Şişli/Darülacece'ye gittik.gittigimizde tolga abi ve cem abiler bekliyormuş.bizde bekledik bayagı baktık kimsenin geleceği yok.en yakındaki pastahaneden bişeyler aldık ve.ziyaretimize başladık.
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
Ve ziyaretimizi böyle bitirdik.fazla resim cekmedim.cekmek istemedim.cünkü yaşlı insanlar poz vercek halde deyildiler.Arkadaşlar mutlaka ziyarete gidin.zor bişey deyil.bütün darülaceze'yi bir saate dolaşarak bitirebiliyorsunuz.zaten ordaki güzenlik hemşireler yardım ediyorlar.
Biz böylelikle bitirdik gezimizi. hepimiz cok duygulandık haliyle beşiktaş sahiline gittik.temiz hava iyi geldi bize..
(link)(link)
(link)(link)

Saygılarımla mc_emre
Allah'a Emanet Olun Arkadaşlar...

Scudo
Emrecim bu güzel ziyaretin için sana süper colourmen teşekkürü,vermek istediğin mesaj çok güzel ne olduk değil ne olacağız demek lazım seni ve arkadaşlarını böyle bir organizsyon düzenlediğiniz için kutlarım en kısa zamanda colourmen lerde Konya huzur evini ziyaret edecekler.

Onurlu bir yaşamı hak eden ancak hak ettiğini bulamayan büyüklerimizi böyle günler dışında da hatırlamak lazım. Sadece bayramlar yetmez onlara..
Çok kimsenin adam sende deyip ailesini bile ziyaret etmediği bu zamanda sizler gururlu bir iş yapmışsınız. Tebrik ediyorum.

bisiklet forumda en anlamlı ziyaret bu ziyaret olmuştur
evet bütün yaşlı insanlar bizim babalarımız annelerimiz
annemi ve babamı kaybettim evet ordaki darülacezedeki bütün yaşlılar benim anam babam
hepinizi kutlarım

Yorumlar icin teşekkürler arkadaşlar.cok güzel bir gün gecirdik.o yaşlı insanlar ile bazen dertleştik bazen duygulandık agladık.ama azda olsa sevindirdik,gönüllerini ve hayır dualarını almışızdır inşallah.
bazen sorduk-Burda zaman nasıl geciyor die?
burda zaman gecmez herkez ölümü bekler burda.baksana bi etrafına acık CEZAEVİ dediler.
cogunun hayat gecmişi dinledikte arkadaşlar.bitanesi bani cok üzdü ya.ben insan yaşlanınca gelir sanıyordum.teyzenin biri 26 yaşında gelmiş ya.hele bitanesi daha 10 yaşında gelmiş.şimdi ise 70-80 yaşlarındalar.Düşünmesi bile cok kötü.insanın hayatı ömrü sadece bi odanın bir bahcenin icinde geciyor.
Allah kimseyi düşürmesin,muhtac etmesin inşallah

(link)(link)

tam tiyaret bittiginde giderken bahcenin bi resimi cektim,cok hoşuma gitti ama.yaşlı insanların deyişiyle(bakınsana bir kapalı bi cezaevini ne kadarda anımsatıyor.)

Çok ama çok içden tebriklerimi sunuyorum.Ben yaşlı insnalara baktığım da aklıma gelen ilk şey bizde yaşlanabilecekmiyiz?Yaşlandığımız da ne halde oalcaz ?Diye sürekli düşünürüm.Bu "İnsanları" cidden zor değil.Bir insan yaşarken önce "Neydim , Ne oldum ve Ne olacam diye yaşamalı..Beden ve hayat bizim hayatımız.Bir İnsa nasıl yaşarsa öyle ölür.cidden kıymet bilmeli ve ona göre yaşamalıyız.Paylaşım için tşk ler..İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
emre burayı kapalı cezaevine çeviren soğuk duvarları değil, yalnızlıkları , terkedilmişlikleri, çektirdiğimiz fotoları kağıda bastırıp en kısa zamanda fotoları götürme bahanesiyle tekrar gidelim... konuyu canlandırdığın için teşekkürler.

Geri