Scudo Sports

29 jant Mtb dış lastik seçimi

ingazce

Üye
Tepki
0
İsim
Oğuzcan
Bisiklet
Bisan
Şu an kullandığım bisikletimde 29x2.25 dış lastikler bulunmakta ben bu dış lastikleri aşağıdaki linkteki lastikle değiştirmek istiyorum. Bir sorun yaratır mi ve uygun mudur? Eğer başka bir dış lastik tavsiyeniz var ise lütfen yardımcı olun.
Şimdiden teşekkür ederim.

Rubena Mitas Flash 28-29x1.75 Dış Lastik 89,95 TL yerine 69,95 TL
(link)

Scudo
Merhaba, 29 jant 2.2 veya 2.25 MTB dış lastik arıyorum. Continental Cross King 2.2 ve maxxis crossmark 2 2.25 arasında kaldım. %60 arazi %40 asfalt kullanıyorum. Tutuş ve aşınma dayanımı önemli benim için, CSt Jack rabbitlerlerden çok memnunum ancak çabuk eridi. Bana 29 2.2 veya 2.25 ölçülerinde telli dış lastik tavsiye edebilir misiniz?

Merhaba, 29 jant 2.2 veya 2.25 MTB dış lastik arıyorum. Continental Cross King 2.2 ve maxxis crossmark 2 2.25 arasında kaldım. %60 arazi %40 asfalt kullanıyorum. Tutuş ve aşınma dayanımı önemli benim için, CSt Jack rabbitlerlerden çok memnunum ancak çabuk eridi. Bana 29 2.2 veya 2.25 ölçülerinde telli dış lastik tavsiye edebilir misiniz?
Smart sam 2.25 zevkli bir lastik.

Cst rock hawk yol tutuşu olarak iyi .
Sert diş yapısına sahip olduğu içinde çok az aşınıyo .ama akıcılık konusunda bir şey diyemem. Beklediğin akıcılıği vermeyebilir.
Ama fena değil.maxxis yumuşak hamur yapısına sahip .cst kadar
tutmaz.muhtemelende çabuk asınır ama
Akıcılık iyi. hafifte aynı zamanda.tercih edilebilir.tutus için cst yi akıcılik konusunda maxxis daga iyi.continentali hiç deneyimlemedim.
Cst rock hawk yol tutuşu olarak iyi .
Sert diş yapısına sahip olduğu içinde çok az aşınıyo .ama akıcılık konusunda bir şey diyemem. Beklediğin akıcılıği vermeyebilir.
Ama fena değil.maxxis yumuşak hamur yapısına sahip .cst kadar
tutmaz.muhtemelende çabuk asınır cst ye kıyasla.ama
Akıcılık iyi. hafifte aynı zamanda.tercih edilebilir.tutus için cst yi akıcılik konusunda maxxis daga iyi.continentali hiç deneyimlemedim.

(link)

Buna da bir bak.

Maxxis hookworm lastik çok umut veriyor aslında akıcı ve dayanıklı gözüküyor. Ama 29 2.50 var piyasadaki dağ bisikletlerine arka kadro aralığı genişliği yeter mi? Screenshot_20240330_000356_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Maxxis hookworm lastik çok umut veriyor aslında akıcı ve dayanıklı gözüküyor. Ama 29 2.50 var piyasadaki dağ bisikletlerine arka kadro aralığı genişliği yeter mi? 315943 dosyayı görüntüle
Bu lastik akrobasi bisikletlerinde kullanılan lastik.diyer ismiyle street ve ya asfalt lastiği.
Sadece asfalt yolda,betonda,mermerde kullanılabilir.
Asfalta akıcılıkla fena sayılmayan beraberinde en iyi yol tutan lastik asfalt için.
Yani Normal kullanım seneryolarına uygun değil. @The Working Dead in tarif etiği lastik kesinlikle değil.

Şu amaç için kullanılan bir lastik

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Cst het güzel bi lastk kullanıyorum

Geri