Scudo Sports

29 Ekim Cumhuriyet Turu SON DURUM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Konu sabitlendi denmiş ama değişen birşey var mı acaba diye baktığımda Yeni Mesajlar sırasında 5nci sayfaya kadar düşmüş konu... Biraz göz önüne çekmekte fayda var, önemli bir konu değil mi?

Birde bu bahaneyle bir soru sorayım; katılımcıların haber vermesi, kayıt yaptırması gerektiği bir yer var mı?

Scudo
Katılımcıların haber vermesi sadece nezaketten ileri geliyor.Kayıt yaptırmayada gerek yok.

Ayrıca ilgin için teşekkürler.

Arkadaşlar yeniden hatırlatmakta fayda var.

Delta Bisiklet İstanbul Şubesinden Hareket 09:00
Suadi Oteli Otoparkından Hareket 10:00

Herkese kolay gelsin

yarın görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Aydın ve Bulunmaz
Beşiktaşdan gelicekler: 7:30 da meydanın ordayız. !

@ulas

benımde valla ayırırsan sevınırım.. : (ya kalmazsa) :)

@ulas

Ben direk suadiyeye gelmeyi düşünüyodum
Orayada bayrak getiricek misiniz.

inşallah gelebilirim
@ulas

arkadaşlar;
katılan herkese çok teşekkür ederim. bu organizasyonun içinde yer almaktan gurur duydum.

29 ekim cumhuriyet bayramı ve ülkemizin içinde bulunduğu hassas dönemde yapılması bir yana, katılan herkesin emek, sabır ve uyumu için teşekkür ederim. kaç kişiydik bilmiyorum 100 e ulaşmadık herhalde ama bu kadar büyük bisikletli bir topluluğun herhangi bir kalabalık gibi davranmadığını görmek beni çok heyecanlandırdı. kortejin içindeki uyum, sonra da yaptığımız tur sırasında ne bir taşkınlık ne de düzensizlik oldu. her anından büyük keyif aldım.

katılan ve emeği geçen herkese, özellikle delta grubuna teşekkür ederim.

@ahusenem

Aynı duyguları paylaşıyorum. Eski bir fotoğrafta görmüştüm, bir bayramda resmi geçitte bisikletliler vardı; belki de 50-60 yıl sonra böyle bir olayı yeniden gerçekleştirmiş olduk.

dünden beri çok kötü olduğumu üzüntüyle söylemek isterim, şu anda da çok hastayım. kalbim sizinleydi lakin, umarım güzel vakit geçirmişsinizdir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri