Scudo Sports

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Scudo
cumhuriyet.png

Cumhuriyetin değerini bilen herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Şehitlerimizin ruhu şâd olsun

V3rMBZ.jpg

Cumhuriyetimizin 94. yılı, kıymetini bilen herkese kutlu olsun...

Yarın 17 km lik 29 ekim turumuz var başarıyla katedecegiz inş

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…Bursa Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu aşağıdadır.
WhatsApp Image 2018-10-28 at 17.21.33.jpeg

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun forumdaşlar :harika: izmirdede güzel cumhuriyet turlarımız var,bostanlı iskeleden cumhuriyet meydanına hareket eden tura katılıcam kısmetse,birde üçkuyular iskeleden konak meydanına tur mevcut...izmirli pedalseverleri bekleriz:)

bu guzel gunesli gunde , bu ulke topraklarina gunes gibi dogan , buyuk komutanimiz , ATA'mizin bize sundugu , Cumhuriyet Bayrami 'miz kutlu olsun , daha nice 95nci yillara.
Bu vesile ile de; bu topragi kanlariyla sulayarak bizleri bu gunlere getiren tum Mehmetcik'lerimize , sehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum , hepsinin mekani cennet olsun.
Gazilerimize de Allah'ta acil sifalar diliyorum. Sagolsunlar , varolsunlar.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 95. yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.

Capture+_2018-10-29-00-20-18.png

Cumhuriyetimiz 96 yaşında..."Kıymetini bilenlerin" bu anlamlı bayramını içtenlikle kutluyor ve başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, emeği geçen herkesi minnet ve rahmetle anıyorum.
29 Ekim.jpg

Son düzenleme:
Geri