Scudo Sports

29.07.2012 ESBİG İftar Turu

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Tepki
8.275
Bisiklet
Bisan
Bu akşam ramazan ayının ilk iftar turunu tamamladık.Geçen hafta İftar sonu çay muhabbetimiz vardı bu haftayı da mangal başında çok şükür kazasız belasız bir şekilde geçirdik.Gelelim anlatıma....

18:30 buluşma noktası fotoğrafı.Eser Sevinç piknik alanında yer kapma mücadelesinde orada buluşacağız....

(link)
(link)

mangal kömürü arayışından sonra hemen yola çıktık hedef yakın son aylarda çok sık gittiğimiz 15-17 km uzaklıktaki Kanlıkavak şehri derya piknik alanı...

(link)
(link)

Alana ulaşıyoruz ama yer yok her yer kapılmış yeşil alana yerleşiyoruz ama hemen yanımızdaki masada bulunan ve niyetli olmayan gençler ile pazarlığa başladım erken kalkacaklar oraya geçeceğiz :)

(link)
(link)

mangal olunca parmak arası şart :)

(link)
(link)

(link)
(link)

Eserin salatası çok iri doğradı diye çektim ama fotoğrafta belli olmamış elimde delil yok kısacası :)

(link)
(link)

Masaya yerleşiyoruz....

(link)
(link)

Mangalda hazır ....

(link)
(link)

pedal çevirebilmek için 15 dakikada bir karbonhidrat alması gerektiğini savunan Mehmet çok aç değilim diyordu ama sofradan en son kalkan o oldu söylediğine göre açık hava acıktırıyormuş :)

(link)
(link)

yemek sonu çay keyfi ....

(link)
(link)

Güzel bir ramazan akşamını hep beraber geçirdik.İftarımızı yaptık.herkese iyi forumlar haftaya görüşmek üzere :)

katılan arkadaşlar.Ferhat Köse,Mehmet Gürsoylu,Onur Şenel,Eser Sevinç ,Engin Atal

Scudo
@Mehmet_Gürsoylu

Önemli olan nasıl bıraktığımız Mehmet en son gayet temiz idi ıslak gazete kağıdıyla bile sildik daha ne yapalım :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
ayağınıza mı sağlık desem karnınıza mı sağlık desem bilemedim:D tek bildiğim şey şu an karnım açıktı:D

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Dönüşümüzde az da olsa ballı gözleme turundan sonra rüzgar yüzünden yaşanacakların mini bir özeti oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Burak Açıl

Sağolasın Burak artık haftaya müsait olursam yaparız bişeyler....

@Alkan Koç

Ben bir ara tel ızgaradaki yapışıp kalan parçayı iftardan önce ağzıma attım :) ekibin şiddetli uyarısı ile geri tükürdük :) hatta kızdım madem fark ettiniz insan yedikten sonra söyler diye :)

@Onur Şenel

Bu akşam rüzgar çok yoktu Onur çok rahat 30 üstüne çıkıyorduk.Tahminlerim tutarsa Ballı gözleme dönüşü bu kadar rahat 30 ları göremeyebiliriz (belli yerlerde)

İşte ben de onu diyorum rüzgar yüzümüze esicek hep. Ordan dönüşte daha arkadan rüzgar göremedim ben ve yorgunlukla bugün 30 un üstüne çıktığımız yerde 30 u göremeyeceğiz :)

@Onur Şenel

Hayırlısı be gülüm,ama gelirken sürekli önü değişerek çekeceğimiz için kimse direkt rüzgara yol boyunca maruz kalmayacak.Arkaya geçen dinlenecek tabi sürekli deryalde gidilebilirse.Ben şahsen üstüme tanımıyorum arkada gitmekde üstüme yok değil mi Ferhat abi :)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Cüneyt abi çok teşekkürler.Görüşmek üzere sağlıcakla kal abi...

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Geri