MuhammedAli06
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Muhammed Ali D.
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Katlanır
...Acera diyorum bu arada Altus olanı almayın Hyperdrive yazan olacak çünkü Altus olanın yani FC-M311 göbek 7 vitese uymuyor bilgilerinize orta göbekte değişmesi lazım...
İlginç evet benim bisikletçim takamadık dedi göbek uymadı diye o yüzden gözümün önünde birlikte denedik hatta ama olmadı gördüm kendim de o yüzden Hyperdrive olanı verdi.FC-M311'in göbek değişikliği gerektirmesinin nedeni ne?
FC-M311 modeli 7 ve 8 vitese uyumlu, FC-M311-8 modeli 8 vitese uyumlu.
FC-M311 ve FC-M311-8 modellerinin her ikisi de kare mil göbeğe uyumlu, dolayısıyla 7 vitesli bisikletlerin neredeyse tamamında bulunan kare mil göbeğe takılır.
İlginç evet benim bisikletçim takamadık dedi göbek uymadı diye o yüzden gözümün önünde birlikte denedik hatta ama olmadı gördüm kendim de o yüzden Hyperdrive olanı verdi.
Yine gidecem orta aktarıcı tam olmadı 4-5 gün sonra gel ayar yapıcam dedi üste geçerken sıkıntı yokta 2 den 1 e geçerken sorun olabiliyor bazen atmıyor. SPX100 aldım 3 ay önce daha yeni başladım. Dağlık bir yerde oturuyorum o yüzden yokuş önemliydi bu 3 parça değişikliği baya işimi gördüEvet, en azından gerçekten Acera takmışlar. Tek fark kapağı ve kolu olduğundan şart değilmiş ama olsun.
Yine gidecem orta aktarıcı tam olmadı 4-5 gün sonra gel ayar yapıcam dedi üste geçerken sıkıntı yokta 2 den 1 e geçerken sorun olabiliyor bazen atmıyor. SPX100 aldım 3 ay önce daha yeni başladım. Dağlık bir yerde oturuyorum o yüzden yokuş önemliydi bu 3 parça değişikliği baya işimi gördü![]()
Shimano 2030 3 lü aktarıcı. Rengi gri.onun modeli ne? bazı modeller sadece 48 ya da sadece 42'ye göre olabiliyor.
Shimano 2030 3 lü aktarıcı. Rengi gri.
Neden Claris? Hem sadece 3x8 uyumlu, hem 50T aynakol için.