Hakikatten nufusta dehşet bir artış var bende resim çekinirken artı 2 yapacaktım ama iyiki yapmamışım zaten yeterince artmış.Bu arada Eskişehir resimlerinizide gördüm Akın bisiklet fotoraflarınızı da .Sizin paylaşımınız için de teşekkürler.
Ramazan sonuna hazırlan o zaman Soner ben planladığım rotayı bu sene kesinlikle yapacağım İznik gölüne ayaklarımı sokmadan bu seneki yaz sezonunu kapatmam kış sezonu planları ayrı. eski kışlarda MTB vardı kar üstünde gidiyorduk bu kış ne yapacağım onu düşünüyorum
Abi ayıp ediyosun al benim MTB feda olsun sana istediğin kadar kullan zaten ben artık yol bisikletinin tadını aldım hayatta bırakmam Bu arada abi planladığın uzun turlara benide yazdın inşallah valla beni uzun yollara götür diye rampaları 8.25 de çıkar oldum daha da almassan gayrı rampa çıkalım derken kalbimiz duracak sen yola ben mezara
8:25 çağlayan yokuşu değerin sanırım Mehmet geçen ay da aynı değeri söylemiştin daha aşağı çekemiyorsun sanırım Biliyorsun seninle her yere giderim ve gittim de.götürmek istemediğim bir rota olursa bilki senin iyiliğin içindir.Zorlanmanı yada sakatlanmanı istemediğimden.Daha öncede söylemiştim hala gelişme çağındasın.1-2 yıla kalmaz ben senin peşinden koşturacağım.Sana söz izniğe götüreceğim ama Kütahya gibi olursan direk otobüs ona göre
Abi hatırlarsan Kütahya benim 5. turumdu ve hiç yemeksiz gitmiştik o yüzden ayılıp bayıldım Şimdi o kondisyonumdan eser yok.Çağlayan rampasını da en son 8.25 de çıktım bir daha gitme fırsatım olmadı inşallah daha iyisini yaparım bir dahaki gidişimde.Benimle ilgili düşüncelerin için de çok teşekkürler abi bende seninle her yere gelirim sen götürdüğün sürece.Elimden geldiği kadar kendimi zorluyorum inşallah en kısa zamanda kendimi daha da geliştirip peşine takılacağım o zaman sen gelme desende gelirim kurtuluşun yok
mehmet ben senden zaten hiç şüphelenmedim. o fizik ve o istek sende olduğu sürece emin ol cok sağlam rampacı olacaksın gerisi sadece zaman ve antreman.O yüzden acele yok yavaş yavaş.Söylediğim gibi Eylül ayında muhtmelen gideceğim aynı rotaya. gayet uygun bir rota rampasıda cok değil, üzmüyor insanı.bayam sonu ilk müsait havada oradayız.....Ramzan ayında performans turu yok zaten gece gezinti turları yapacagım.
Ferhat kardeşim çok güzel bir tura daha imza atmışsınız,sana ve Esere Malatya Bisiklet Topluluğundan çok çok selamlar gönderiyorum,birlikte bir gün bir yerlerde pedallamak dileklerimizle.
Teşekkür ederim.O setten o dönem topluca yurtdışından aldıgımız ıcın satmıştık o fıyatlara malesef şu an yok.o fıyat aralıgında bulmanız zaten ımkansız.Delta bisikletin ürün katoloğunda olması lazım bir bakın isterseniz.
Teşekkürler Osman sizler buraya gelirmisiniz bilmem ama benim Malatyaya tayin olarak gelemesemde tatil olarak muhakkak geleceğim.5 yıl lojman yerine çarşıda oturduğum için oldukça fazla arkadaşım var bir kısmı Eskişehire ziyaretime geldiler sıra bende iadei ziyaret şart oldu bu yaz olmaz ama seneye belki neden olmasın....