Scudo Sports

28 nisan alemdag orman icinden polonezkÖy

ben de böyle turlara çok meraklıyım. bisikleti yeni aldım. şile taraflarına turlar yapmak istiyordum. şehir içinde trafikte sürmeyi pek tercih etmiyorum. pazar gününe bi tur hazırlamayı düşünüyordum. 3 gün önce haydarpaşa-ataşehir yaptım. 1 gün önce de halısaha yaptım ve bunları ham bi şekilde yaptım. yeni kendime geldim.
şimdi 30-40 km kaldırabilir miyim ikincisi bisiklete sele(çok rahatsız etti) suluk almam gerekiyor. gelmeyi çok isterim. dediğim gibi yeni aldım bisikleti hiç uzun turlara çıkmadım ve şu an kondisyonuma güvenmiyorum. başka zaman katılırım.
size keyifli bol oksijenli pedallamalar.

Scudo
@Özgür Demirci

Ozgur kardes selam.
Mesaji saat 6 da gondermissin ve o sirada hava guzeldi simdi degil. Cok yagdi ve orman ici camuru cekilir mi ? Guzergah olarak farkli bisiler yapsak sanki iyi olur en azindan camura girmeyelim derim bence. Polenezkoy orman icini havalarin ve yerin daha kuru oldugu bir gun yapsak derim. Zaten ikizden baska grldn devyok gozukuyor. Haber bekliy dostum ben senden

• Beğen
Tepkiler: Özgür Demirci
Yine bir hafta sonu yine yagmurrrr. O yUzden ozgur arkadasimla rotayi degistirelim dedik. Polenezkoy Orman ici turumuzu havalarin ve yerlerin kuru olacagi bir hafta sonuna erteledik. Onun yerine BUYUKADAYA gidiyoruz kismetse. Saat 9.40 bostanci vapur iskelesinde bulusmak uzere vapur saati 9.50. Bildirim biraz gec oldu maalesef farkindayim. Gelmek isteyen arkadaslarin hbr vermeri rica. Herkese iyi aksamlar

• Beğen
Bende tura katılayım diyecektimki yağmuru görünce vazgeçtim.Ama orman içinden polonez turunun tadı bi başka!Yerler bi kurusun bakalım.Özgür iyi bilir :)))

• Beğen
Arkadaslar selam

Katilmak isteyipde katilayamanlarin nazarimi degdi nedir aksam aksam yagmur bastirdi. Aemdag yarin kadro kulagi kopartan cinsten yaiskan camur olacagi icin geri vites yaptik, rotayi asfaltli ama egzossuz ( at pisligi haric ) yollarin oldugu buyuk adaya cevirdik. Gelmek isteyen olursa sabah 930 940 arasi bostanci adalar iskelesnin onunde bulusup buyuk ada vapuru ile yola koyulacagiz. Muhtemelen tepeye tirmanip orda sucuk kofte vs protein takviyesi yapip asagi dogru arnaut kaldirm yoldan avuc iclerini uyusturacak titresimleri yakaladigimiz bir hizda inis yapariz.

Saygilar
Ozgur

• Beğen
Tepkiler: karaburga
@kenanyıldız

Yeni bisikletiniz hayirli olsun. İleriki turlarda gorusuruz umarim.

@Özgür Demirci

Dostum gecenin bu vakti bir ada turu ancak bu kadar guzel tasvir edilirdi. Bravo :))))

@Özgür Demirci

teşekkür ederim. en kısa zamanda turlarınıza katılmak istiyorum.

Geri