Scudo Sports

28 nisan alemdag orman icinden polonezkÖy

Özgür Demirci

Forum Bağımlısı
Tepki
117
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar,

Bu cumartesi günü Alemdağ girişinden ormana dalıp, Polonez köye ineceğim, sonra dönüş yine orman içinden olacak. Tahminen 30-40 km lik bir tur olur.

Zemin cumartesiye kadar kurur diye tahmine ediyorum eğer kurumuş olursa orman içi yokuşlar ve inişler orta derece zorlukta.

Ben tura cumartesi sabah 9 da Ataşehirden başlayacağım, gelmek isteyen arkadaşlar olursa İmes girişinde buluşabiliriz.

Geçen sene Kadir ile yaptığımız turdan bazı kareler aşağıda ki linkte mevcut. O zaman zemin bayağı ıslaktı, şu an tahminimce yeşile ve oksijene doyulacak bir tur olur.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=80947

Saygılar
Özgür
0532 694 12 76

Scudo
Özgür günaydın

ekle beni o zaman ben gelirim. yanlız imesi bulabileceğimi zannetmiyorum . baska nerede bulusabiliriz ? batı atasehir de gig chefin onunde olabilir mi veya dogu atasehirde herhangi bi yer, yada bostancıda bi yerde. maltepeden gelicem. eyw

Selam Oguzhan,

Ataşehir merkezde Migros ve Mc Donalds var. Bunların bulunduğu yere gelebilirsen hallederiz. Aslında Maltepeden İmes'e gelmek daha kolay olur ama en kısa yol bildiğin yoldur diyelim :)

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: CAVOGUZHAN
katlılım serbest ise gelebilirz..:)

@semir karabulut

Cuma akşamına kadar haber verirseniz iyi olur.

@bülent samsunlu

tabiki, bisikleti olan herkes katılabilir, olmayanada bi şekilde yardımcı oluruz :)

@Özgür Demirci

Bisikleti olmayani onune mi alcan ozgur :) tmm alcam butun camurluklarimi :)

Güzel bir tur olacak gbi görünyor, ama benim o gün ing kursunda sınavım var :) polonezköye de henüz hic gitmemiştim size katılmayı cok isterdim... başka bir turda görüşürz artık inşl.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Demirci
@Umut SEFLEK

Sağlık olsun. Sezon açıldı artık sık sık Polonez yaparız orman içinden.

• Beğen
Tepkiler: Umut SEFLEK
Özgür selam

buarada yemek olayı gbı bısıler yaparmıyız orda? ufaktan bı sucuk olayı gıbı :)

@CAVOGUZHAN

Polonezin girişinde gozleme yapan bir teyze var. Ben genelde Alemdağ dan çıkıp, Poloneze girerken teyzeye siparişi veriyorum, polonez parkurunu tamaladıktan sonra teyzenin yanına gelip (30-40 dakika sonra ) gözlemeyi lüpletiyorum.

Ama hamur işi bizi sarmaz derseniz, kolonyalı pamuk üzerinde kızarmış Sucukta yapabiliriz :) Geçen Eriklide yağmur altında bu şekilde pişirmiştik sucukları gayet pratik oluyor ama dönüş yolunda rahatsız etmişti sucuklar :)

• Beğen
Tepkiler: CAVOGUZHAN
@Özgür Demirci

kolonyalı pamuk :) bu nası bı taktikdir, kımın aklına gelmıstır bravo valla:) kokusu sınmıyor mu pekı yedıgınız sucuga ?
ben tercıhımı sucuktan yana kullancam hamura karsı takıntım var , aramız hıc ıyı degıl :) bu sefer sanırım kolonyaya ıhtıyacımız olmıcak hava guzel :) odun atesını tercıh ederım

yok kokusu sinmiyor, yalın alevde pişiyor. Odun muhabbeti çok uzun sürmezse benim için farketmez ama ben mangal konusunda pek yetenekli ve tedarikli değilim.

@Özgür Demirci

Odun muhabbetı cok surmez yanında ben olcam :) bendee

arkadaşlar merhaba,

Oğuzhan dışında kesin gelecek olan var ise listeye ismini ekleyebilir mi ve telefonunu eklerse iyi olur,

1-Oguzhan
2-Özgür

tam ne güzel tur mutlaka katılırım dedim ki hafta sonuna seminer koydular,inşallah tekrarı olur..

• Beğen
Tepkiler: Özgür Demirci
Geri