Kuraldan bahsetmen için kuralları bilmen gerekir?Savunma yapacak durumda değilsin.Yanlış bildiğin kural ve uygulamaları benimle tartışmak istiyorsan,buyur tartışalım,Madem TBF nin kural ve yönetmeliğinden bahsediyorsun,TBF lisansız yarış koşturmaz diye kendin belirtmişsin,14-15 yaşındaki çocukların feragati TBF kurallarında zaten geçmez,TBF kural ve yönetmeliklerinde eldiven şartıda yoktur.Kask ve lisans kuralı diye 2 kuralı söyleyerek Biz bu yarışı TBF nin kurallarına göre yaptık demen zaten ayrı bir hata olur.2007 yılına kadar chip sistemi diye bir şeyde yoktu,bu chip sisteminin türkiyeye gelmesine neden olan faktörlerden birisinin benim olduğunu herkes bilir.Amatör yarışma işine gelince,defalarca masada kayıt eden arkadaşlara sormamıza rağmen, sende dahil olmak üzere istediğimiz kategoride koşabileceğimizi belirttiniz.hadi benide geç klasmana girenlerde lisanslı olan sporculardı zaten,Bir organizasyonun duyurusu yapılrken,Oragnizasyonun ve bizim kurallarımız geçerlidir dersen sana hak verirdim.ona göre ne jantlarımızdan nede lastiklerimizden olurduk,özellikle onuda sana sordum,dikkat edersen,,,Sizler izledinizmi bilmiyorum ama bizlerde kayıt altında bulunan görüntüler var.iş yapılan haksızlığa kalacaksa,bariz belli olan ilk 3 ,klasmandaki bu değişikliğin nedenini bana mantıklıca açıklarsan bu cevap bana yeter,yok ısrarla halen şu kural bu kural diye benimle tartışimaya girersen,Sana olan sevgimi bir taraf bırakır,bu konuları,Resmi prosedür izleyerek, rektörlük boyutunuza kadar uzatacak belge ve dökümanlı bir rapor şeklinde Büyük başkan sunarım.Bu rapor şahsım tarafındanda tanzim edilmez.ve bu işleme başlarsam direkt muhatap seni alarak başlarım.Ondan sonra ciddi bir kırılma yaşarız.Onun için böyle bir ortama girecek isek,hakkımda biraz bilgi topla ondan sonra gir.Yapılan hata kabul edilip bir özür dilemek yerine,kural ve benim koştuğum kategoriyi bahane etme,madem ben koşmak istedim siz neden koşturdunuz.Kuralları koyuyorsan,uygulamasınıda yapacaksın,sen uygulamasını ihmal edersen,benimde herkes gibi bu ihmali değerlendirmek için bir alternatifim olur.Gazi Üniversitesi adına ve sevip saydığım bir kaç büyüğüme olan saygımdan konuyu fazla germek istemiyorum.öyle bir niyetim olsa idi zaten o gün epey gererdim.