merhaba arkadaşlar elimde rabeneick marka bir bisiklet var. Almanyadan geldi. Çocukluktan kalan bir hevesle bisikleti yenilemeye karar verdim. Öncelikle bisikleti komple elden geçirdim ardından eski sistem v frenleri ve yıpranmış vites kollarını değiştirdim. Şuan oldukça keyif veren bir bisiklet oldu zaman buldukça binmeye çalışıyorum. Son zamanlarda bisiklete amortisörlü maşa almam gerektiğini hisseder oldum. Kütahyada kullanıyorum bisikleti, ne yazık ki tertemiz bir asfalt yol bulmak güç oluyor bulsanız dahi trafikden geçilmiyor. tenha yerlerde doğanın tadını çıkarırken de takır tukur bileklere ağrı giriyor. Gelelim asıl konuya bisiklet maşaları hakkında fazla bir bilgim yok kısa bir araştırma sonrası suntour nex/ncx/nrx modellerini bana uygun olacağını düşündüm ama nerden alınır bulamadım. Alternatif olarak alman bir bisiklet sitesinden de alma şansım var lakin orda da her modelden bir kaç tane var örneğin nrx 64€ birde 89€ ya var. aralarındaki fark nedir anlayamadım. Aydınlatırsanız çok sevinirim 
sitenin adresi
(link)
sitenin adresi
(link)