Scudo Sports

28" Disk Uyumlu Düz Maşa

@Mutlu Yiğit
açığı kapatmışlar gibi ama fiyatlar çok uçuk. Ben yurt dışından mosso fk m6 söyledim bir kaç yabancı siteden okuduğum kadarıyla yorumlar olumlu bendeki maşa amortisörlü 2,6 kg kadar, bisiklet 26" gelecek olan maşa 26-29 arası uyumlu, 4cm kadar 26" amortisörlü maşadan kısa, bundan dolayı bisiklet biraz öne yatacak. 28" amortisörlü maşa için uygun olmaz bisiklet çok fazla öne yatar bisikletin 26" ise ve arayışın devam ediyorsa bi bak derim.
(link)
vergisi ile beraber 300 TL ye geliyor. daha ucuz versiyonlarıda var mosso fk m3 falan.

Scudo
@thieft3000 arayışıma çoook uzun bir ara verdim. verdiğiniz linkteki maşa güzel fakat nadiren de olsa 2. el düz maşa bulunabiliyor 100-150tl civarında. kur problemi şuanki fiyatlar aslında. eskiden kur daha ucuzken insanlar fırsatçılık yapıp bayaa pahalıya satıyorlardı ama şuan o kar oranlarıyla satmaları mümkün değil.
ha bi de şu seçenekler var:
(link)
(link)

azcık aransa avrupa sitelerinden bile bulunabiliyor 300-400 vereceksek.

doğrudur ben baya aradım yurt içi yurt dışı yurt içinde var ama 400 TL den aşağı değil, bende mosso M6 da karar kıldım en son. Gümrüğe girmezse 250, girerse 300 TL satıcı fiyatını ayarladı ama bakalım :cool:

@Mutlu Yiğit elimde bir tane 28" düz maşa var. Ama disk uyumu konusunda emin değilim. Akşam fotosunu çekeceğim. RST düz maşa olması lazım. Siyah renk.

(link) eğer alüminyumsa aynı maşa bende var bende yaylı maşadan düz maşaya geçiş yapmıştım zamanında...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri