Scudo Sports

28/10/2006 Gölcük-Ula-Gülağzı gezimiz

ah şu rüzgar bir gün karşıdan esmese de arkamızdan esse yok illaki mızıkçılk yapıcak.napalım bisikletçilerin kaderi bu.geziniz tek kelimeyle harika olmuş.devamını bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Scudo
@scream7007

Ertan güzel dileklerin için teşekkür ederim.Rüzgar o gün bizi bayağı etkiledi yanımda arkadaşlarım olmasa geri dönebilirdim.Şu an rüzgara karşı nasıl korunmalıyım diye araştırıyorum bu konuda fikirlerin olursa sevinirim.Sanırım gözlüğümüde değiştirmem gerekecek zira gözlerimden baya yaş geldi.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Evet hasan bey.

Rüzgara karşı gitme işine gelince size ufak bir yardımı dokunur.Tek sıra halinde arka arkaya aralarda 30 cm den fazla bırakmamak şartıyla gidilebilir.

Tabii çok dikkat etmek lazım mesafeye çünkü küçük bir hatada çarpışabilirsiniz.Ama zamanla alışıp bizler gibi 1 cm kadar kalıncaya kadar yanaşırsınz.
O zaman daha da iyi perdeleme oluşur.Arada bir öndeki arkadaşla yer değiştirerek daha iyi yol alınabilinir.

Çünkü önde giden arkadaş haşat oluyor genelde benim gibi:p .Böyle giderseniz zaten hızınız ortalama olarak8 km kadar artar.hatta rüzgar esmese dahi giderseniz 10 km -15 km hızınız artar ve yorulmazsınız.

Az zamanda yorulmadan daha fazla yol alırsınız.Hatta yolda giderken tekerleri sürtürüp sataşırsınz yol arkadaşınıza. :D

Hepinize kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Ertan uyarıların için teşekkür ederim.Rüzgar önden gelince dediklerin geçerli anlıyorum fakat biz ogün rüzgarı biraz çapraz yandan yedik.Hatta bir an arkadaşım arkasına dönüp benim posizyonuma bakayım derken yoldan çıkıyordu.Bazı anlarda bisikleti rüzgarın geldiği yöne yatırarak yolumuza devam etmek zorunda kaldık.
Uyarıların ve önerilerin için tekrar teşekkür eder sağlık ve neşe içerisinde pedallamanı dilerim...

Geri