Scudo Sports

28-07-2007 Serkan Taşdelen kardeşimize Muğla-Aydın il sınırına kadar eşlik ettik.

Fotolara bakıp bakıp vay beah ben de orda olacaktım diye söylendim durdum. Serkan Akyaka'da iken ben de Fethiye'ye geldim. Ancak buradaki işleri ayarlayamadığım için çok arzu etmeme rağmen size eşlik edemedim...

Muğla Ekibi'ne teşekkürler. Tıpkı bizi ağırladıkları gibi Serkan'ı da çok güzel ağırlamışlar.

Herkese selamlar hşç...

Scudo
serkan abim kütahyaya geldiğinde sizlerden bahstti çok memnun kalmış bende sevindim herşey için teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@rahmankarataş

Rahman merhaba,

İyi dileklerin ve ilgin için teşekkür ederim...

@cyclist_43

Serkan'a eşlik etmen ve birlikte pedallaman çok güzel olmuş.Bende sana teşekkür ederim...

Cevap biraz geç oldu ama:) Serkan arkadaşıma refakat gerçekten bizi çok fazla onurlandırdı. Kendisini yapmış olduğu bu anlamlı tur için tekrar kutluyorum. Gerçekten harika bir düşünce. Ayrıca performansını da söylemeden geçemeyeceğim. Ben boş bisikletimle kendisine eşlik edemedim. Ayrıca o sıcakta o yolları tepen tüm abilerime de teşekkür ediyorum. Hepsi harikaydı. En kısa zamanda böyle birşeyi tekrar yapalım:)

Serhat

@tolstoy_48

Serhat merhaba,

İyi dileklerin ve katkından dolayı bende sana teşekkür ederim...

abi çok güzel bi gezi olmuş...ayağınıza sağlık.pedalınıza kuvvet.:D .bide buna fotoğraf karelerinin güzelliği eklenince dahada bi ayrıcalıklı olmuş. .tebrikler teşekkürler..

Geri