Scudo Sports

270TL 'ye kadar Maşa önerileriniz

Alper Onur ARSLAN

Daimi Üye
Tepki
79
Axon maşa düşünüyorum onun yanı sıra maşa önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
Yarışlara katılmayacaksanız, çok aşırı bir performans sergileme düşünceniz yoksa epicon maşa işinizi görür diye düşünüyorum. 270 tl'ye sıfır axon alamazsınız ama çok az daha arttırırsanız bütçenizi sıfır epicon alabilirsiniz.

Temiz axon bulamama riskini almaktansa sıfır epicon benim tercihim olurdu, epicon da canavar gibi maşadır, göz önünde bulundurun derim.

Epicon genelde tavsiye ve tercih edilir, ben de kullanıyorum ve memnunum. Sağlam ve iş gören bir maşa olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Fakat bildiğim kadarıyla Epiconların - sr suntour maşaların - servisi yok, yedek parçaları da yurt dışından gelmiyor. Ama tamir gerektiğinde fox gibi markaların tamirini yapan yerlere götürebiliyorsunuz.

Ben hiç sorun yaşamadım, maşa hiç problem çıkarmadı - zaten çok iyi kullanıyorum - ama yedek parça konusunu bir iki yerde okumuştum.

Selamlar

kankacım mtb için arıyosun sanırım...270 liraya temiz bir rock shox duke olabilir..sonra bir önceki axon maşada olabilir..epiconda olabilir..ben hepsinin arasında kullanım ömrü olarak epicon'u seçerdim..aralarında 100 gr filan oynuyor sanırım...temiz az kullanılmış bir duke bulursan tavsiye ederim yaneee :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
Epicon maşa alabilirsin gerçekten güzel bir maşadır ...

• Beğen
Rock-Shox DART 3 V BREAK/DİSK (93,42 EUR)
Ağırlık --2206 gr
Çalışma Mesafesi ---100 mm
Sağ İç Bacak Özelliği-----Üsten Sertlik Ayarlı---Alttan Vidalı
Sol İç Bacak Özelliği------Manuel Lock out------- Alttan REBOUND Ayarlı -
Dış Bacak Özelliği ----V Break /Disk Uyumlu
Dış Bacak Yapısı ----Magnezyum
Tac Yapısı -----6061 T-6 Aliminyum
Üst [Taç] Boru Yapısı ------Çelik 1 1/8 inç
İç Bacak Yapısı ------32 mm 4130 Çelik Kromajlı
Renk -----Pastel Silver
En Yüksek Rotar Çapı------203 mm

@akifberkant

konu içinde ek bilgi olsun..sr-suntour ürünleri salko bisiklet (salcano) tarafında bakım onarım tamir vs ne gerekli ise yapılabiliyor.... yurt dışından gelmesi gereken parçayı temin edebiliyorlar... Denenmiştir...

slm sana kendi maşamı satabilirim rock şhox plot maşa çalışmasında hiç bir sorun yok temiz bi maşa gidondan kilitlemeli hawalı

270 tl butce icin en ideal masa epicon. Bende kullaniyorum ve cokda memnunum. O butceye gidip rock shox in yayli masalari yerine epicon gibi havali masa almak daha mantikli geliyor bana. 270 e temiz bir axon bulursaniz tabi ki daha iyi olur epicon dan ama ikinci el istemiyorsaniz en temiz cozum epicon gibi duruyor.

• Beğen
bende epicon almayı düşünuyom 2. eli bulamadım çok tutuluyo sıfır alcaz heralde sıfır alabileceğimiz uygun biyer bilen varsa yardımcı olursa iyi olur

bu fiyata rock shox bulabilrsin gibi geliyor anck 2. el veya internet den araştır tora v.s. modelleri ebay da v.s. çok uyugn fiyata bir haftada elinde olur

Geri