Scudo Sports

27 Vitesten 30'a çıkmak mümkün mü ?

Scudo
@Murat Cömez
(link)
Mountain bike altında slx var.
Erdoğanlarda da city ve mtb olarak ayrı gruplandırma var.

http://cycle.shimano-eu.com/publish/content/global_cycle/en/nl/index/components/trekking_bike/deore_t610.html#

Burda da trekking kısmıma bakılabilir.
Seriler ayrı ayrı gruplanıyor belli ki.

Çapraz diş de kullanmak vitesi ve zincirin ömrünü düşürdüğünü göz alırsak. 30 lu vites de çapraz zincir kaçmadan kaç vites kullanılabiliyor?

Erdoganlari bilmem ama ben öyle bir ayrim bilmiyorum. Shimanonun sayfasindada gördügü gibi ayri kategoriler yok. MTB Grublari sehir bisikletlerinde de kullanila biliyor.

Bu uyumluluk sorunu için shimano sitesini iyice kurcalamak lazım, bazı modellere bakıyorum uyumluluğunda sorun olmaz gibi geliyor.
Mesela (link) lx serisi var. Burdaki modelleri seçtiğimizde uyumluluk sorunu çıkacağını hiç sanmıyorum.

@Murat Cömez

Zaten kullanılmaz diye birşey yok ki mtb olunca aynakol dişlisi felan değişebilir ve bunu şehirde kullanacak insan şehir isteyip mtb parçası kullanmak istemeyebilir.

@Yunus Emree

Neyse sizler daha iyi bilirsiniz, ben fazla yorum yapmak istemiyorum ama o 660 dedigin set benim MTB bisikletlerimde de var.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Murat Cömez

Ben burda çok bilmişlik felan yapmıyorum, benim dediğim gayet açık. Sitede daha yararlı bilgi olduğunu düşünüp onu gösteriyorum.

@Barış Şentürk
(link) slx hakkında bilgi var

en iyisi bence 20 vites; 26 jant için 28 - 42 / 29 için 26 - 39 ayna kol arka ruble 11-36 tabi bu önden amortisörlü mtb ler için tavsiyemdir full süspansüyonlu lar için 26 jantta 38 - 24 veya 26 - 39, 29 için 38 - 24 aynakol tavsiyemdir

Geri