Scudo Sports

27 vites ya da alivio icin hangi parca degismeli?

cihataktag

Aktif Üye
Tepki
60
İsim
CİHAT
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
merhabalar, kron tourer v 28 bisiklet almayi dusunuyorum. sanirim kasetli gobegi var. tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum ama bu konu ile ilgili oldugunu biliyorum. bisikletin ozelliklerini asagiya yazdim daha saglikli yorum yapabilmeniz icin. simdi ben bu bisikleti 27 vites alivio yapsam tum sistem mi degisir yoksa sadece arka arttirici mi? sedona 301 icin teknik servisle konustugumda tum sistemin degismesi gerektrigini soylediler. acaba bu kasetli diye ust seviyelere uyumlu mudur?

Scudo
27 vitese geçmek için arka dişli,zincir,arka,aktarıcı,ön aktarıcı, aynakol,vites kolu yani bütün sistemin değişmesi gerekir.Düşündüğünüz gibi bir bisiklet alıp 27 vitese yükseltmek hiç mantıklı değil biraz daha para ekliyip daha iyi bir bisiklet almanızı tavsiye ederim.Örnek:
(link)

@Emre GÜLEN

hocam ben de o bisikletle kron tourer v 24 arasinda kaldim. ogrenciyim butcem kisitli kronda camuruk bagaj da var salcano alirsam cok masraf olur altindan kalkamam hem kadrosu da hosuma gitmedi. ama 27 vites olunca kararsiz kaliyorum

Bence Salcano City Sport 30'u al. Satış fiyatı üzerinden %10-15 arası bir indirim yaptırabilirsin. yani 750-800 lira arasında bir fiyatta alabilirsin .

@Hasan Kılınç

bisikleti 750ye alsam ustune bagaj camurluk 850 eder ama kron bagaj camurluk ustune 700 kusure alabilirim

@Red Sterling

Kron 21 Vites değil mi ? Bu bisiklet 27 Vites.

@Hasan Kılınç

kron tourer 24 vites altus
bu bisiklet 27 vites acera

Sayın red sterling benim kullandığım makina kron tourer sport 24 ama rubena lastikler.iyi değil sorun çıkarmasın sonra benden demesi.

@Red Sterling

o zaman fiyat açısından değerlendirin çünkü 24 vites ile 27 vitesin dişli oranları aynı

@Hasan Kılınç

bisikletler hakkinda pek bilgim yok. 24 ile 27 vitesin disli orani ayni oldugu icin performans aciaindan pek fark yaratmaz mi demek istiyorsunuz

@oguzhan kadıoglu

lastikler sorun degil zaten ileride marathon plus almayi dusunuyorum

@Hasan Kılınç
nasıl yanı performans olarakta mı aynı ?

Geri