Scudo Sports

27 Temmuz 2008 Delta Bisiklet Geleneksel ABANT Turu :)

Scudo
inşallah yağmur yağar
oralarda yaz yağmuru başkadır :)

@keremkeke

Biz bisikletle gideceğiz diye yağmur duasına mı çıktınız :boese157: :D

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@eYa

eYa doğru söylüyo lütfen arkadaşlar bir birimizi düşünelim :boese157: :D :p

• Beğen
Tepkiler: eYa
günübirlik..pek albenili görünmüyor belli olmaz gelebilirim.düzenleyenlerin emeklerine tşkler..saygılar

Tüh be Aladağlardayım ben o tarihte. Kötü oldu valla. Aladağlar faaliyetiyle çakışmasa kesin gelirdim.

bende gelmek isterdim ama gelemem benim bisiklet dağlık yerlere alışık düz yolda gidince parçaları dökülüyor zaten gelemem yaş küçük aileden izin koparamam anca 2 sene sonra aranızda süper bi bisikletci olarak katılacam gidenlere iyi şanslar dilerim oranın foto larını foruma getiriseniz sevinirim bide konusu değil ama şu anda bisiklet üstünde durmada pedal atmadan sabit yerde kaç dakika yada saat olduğunu bilen varsa o.m cekebilirmi ben şu anda aliağadaki en iyi isimim 10 dk falan hiç zorlanmadan.

yazım yanlışları için özür dilerim

Ankara'yı 0 312 223 60 27 nolu telefondan ararsanız oradaki arkadaşlar size yardımcı olur.

selamlar herkese...böyle birşeye katılmak isterim gerçekten fakat ertesi gün iş durumu olduğu için akşam dönüş saati çok önemli..yıllardır bisiklet kullanıyorum fakat hiç ayrıntılarına girmedim sadece kullanmakla kaldım..yeni arkadaşlarla yeni tecrübeler kazanmak iyi olur..

• Beğen
Tepkiler: ulas
Arkadaşlar dönüş saati 19:00 gibi Abant 22:00 gibi Ankara ve İstanbul olur

Katılım kaç kişi oldu ? Bilgi verirseniz iyi olur. Kimseden ses yok. Buraya mı yazılmıyor ?

acaba ankara ve istanbuldan saat kaçta çıkılıp kaçta abantta olunması planlanıyor???
görünüşe göre bisikletle geleceğiz abanta götüren midibüsler bisiklet almıyorlar:boese157: :boese157: :boese157: ona göre yola çıkmalıyım

Çıkış saatlerimiz ilk mesajda yazıyor...

Sayıya gelince dolmak üzere.. Liste tam dolunca yazacagız..

• Beğen
Tepkiler: ByAtilla
Arkadaşlar umarım Alkol almak yasaktır. Ben de ismimi yazdırdım ama bunu sormak hiç aklıma gelmedi. Alkolu pek tasnif etmiyorum.

• Beğen
Alkol yok bol oksijen var ;)

• Beğen
Geri