Scudo Sports

27 Mayis Eskisehir Ankara

Scudo
@Derya Keçeci

Abi hahta içi çok zor, bu sene 110 km den fazla yol yapmadım, 150 den sonra durumum ne olur onu da kestiremiyorum, önümüz yaz yeni yeni form tutuyorum, buluşuruz bir yerlerde illa ki.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
yolun açık olsun...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Ferhat, biraz detay alabilir miyim? haftaya perşembe ben de ankara eskişehir yapmak istiyorum..
(150 km üstü ilk turum olacak)

@bkaan

Detayi eskisehire donunce fotografli anlatim yapacagim orada yazarim fakat eskisehir ankara ile ankara eskisehir cok farkli parkurdur esit degildir.ankaradan eskisehir kolay olanidir ama onda da su risk vardir sivrihisardan eskisehire kadar 100 km ters ruzgar yeme ihtimaliniz cok yuksektir.yilin buyuk bolumu oyle olur.gecen sene balli gozleme turu donusu perisan olmustum bu parkurda.bu tip turlarda ruzgara gore yon belirlemek onemli arkadan esmesi sart degil ama karsidan rahatsiz etmemesi gerekiyor.yani bisikletin duz yol biraz yuklenince 35 km hizlara cikabilmesi en gerekli olay aksi taktirde surekli zorlama ve yukselen nabiz iki uc saat sonra sizi bitirir yada pek cok turcu arkadas gibi ortalama hiz 20-25 lere iner gidis suresi de 12 saati gecer.

teşekkürler..başka bir güne erteleme fırsatım olmayacak ama belki rüzgar durumuna göre ankaradan farklı bir güzergah deneyebilirim..belki Hz.Mevlana
ziyareti olabilir diyorum ama bu sefer de 40 km kadar daha yolum uzuyor ve sanırım ziyaret saatlerini bile ıskalarım ..soru işaretleri çoğalıyor haliyle..
sse kullanıyorum üstelik yol değil..bir de eskişehir olursa aynı gün geç saat treni ile dönmek istiyorum ankaraya ..eskişehir demir yolları bisiklet taşımıyoruz
dediler ama bu imkansız mıdır?

@bkaan
Hızlı tren bisiklet almaz ancak otobüsle dönebilirsiniz.Otogar zaten yolunuzun üstünde Eskişehir'e girdiğiniz zaman, trenden çok da bir farkı olmaz,en fazla 45 dk-1 saat kaybedersiniz.

• Beğen
Tepkiler: bkaan
@bkaan

ben konuyu açtım
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=135283

hızlı tren kesinlikle bisikleti almaz sadece bisiklet valizi ile oda zaten yanda talşınmaz .siz kesin kararınızı verin turun yönü ve zamanı hakkında özelden detayları anlatırım merak ettiğiniz.tur anlatımında yol bilgisine girmedim fazla kafa karıştırmamak için.

@Ferhat Köse
çok teşekkürler..güç verdiniz..hemen konunuza bakayım..

Geri