Scudo Sports

''27 mayıs düşük tempolu polinez etabı''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
bu pazar çalışmalar başlıyor......

27 mayıs pazar......saat 09.00 da bostancıya gelecek arkadaşları alarak üsküdara gideceğiz ordan avrupa yakadan gelen olursa onlarıda alarak kavacık a gideceğiz ordan polinez yaparak dönüşüde aynı yerden yapacağız .....

iç lastik -pompa..

katılım..

1- kudret
2- bahtiyar
3 -erkan .....

avrupa yakadan gelenler ile üsküdar vapur iskelede buluşuruz hava gayet iyi..

(link)

Scudo
katılım ,,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- berk gencay,,,,,,,,,,,

Küdret abi gelmeyi planlıyorum ama henüz belli değil... bu arada düşük tempo ile ortalama hızınız ne olur ?

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
bostancıdan berk var hekimbaşından erkan bahtiyar ..toplam 4 kişi ..saat tam 09.00 da berk i alarak hareket edeceğiz hava son anda sağanağa çevirirse yatar.... pazar için yağış yok yalnız bu gün yarın ve ct yağış gözükmekte pazar sabahı yerlerin ıslak olacağını zannetmiyorum pazar sabahı yerler kuru olur...

üsküdar hareket saat kaçta?, ben kadıköy'deyim, boşuna bostancı'ya gelmeyeyim diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
10:30 da hekimbaşı girişinde bekliyoruz kudret abi

@Nuh Can

nuh şöyle olur berk için saat 09.00 bostancıda buluşacağız. ama beş dakika beklerim en fazla, üsküdara bostancıdan geleceğiz saat 10.15 de orda oluruz, fazla beklemeden gideriz saat 11.00 de hekim başından bahtiyar ve erkan gelecek ve ordan kavacık der gideriz bu turda tempo yok en düşük tempoluya göre turu belirleyeceğiz...

(link)

hava akşam yağmurlu , bütün gün bulutlu, yağışa dönerse yatar haftaya kalır 3 hazirana bakarız ,

durumu yazarız buraya forum çökerse 2 kanal kudret abi

polenezde dinlenme olacak mı?

@mustafa tanrıverdi

evet dinlenme olacak yarın yağmur pazar sabahı yerler ıslak olursa 3 hazirana kayacak ,,,,,,iyi bir havada gitmek daha iyi olur hepimiz için, bu sene bi garip oldu havalar,,,

@bahtiyar közen

bahtiyar,hava bi garip pazar sabahı bakarız yerler ıslak 3 hazirana postalarız polinezi,,,,,

(link)

polinez müdayimleri bütün gün bulut var yalnız ormanlık alanlarda durum bi anda değişir ve yağmuru yeriz çiselemede olsa yerler ıslak olacağından zevksiz olacak 3 haziran yağmur gözükmekte ve 10 haziran sağanak 17 haziranda durum gene aynı hafta sonları güme gidiyor bu tur 24 hazirana kadar gider ............biz artık bisikleti bırakıp motor alalım bu dünya bence bitti...

Yağmur gözükmese çok iyi olurdu... durum da değişiklik olmazsa yani pazar sabahı yerler ıslak ve hava güzel görünürse tur olacak mı acaba?

@metin bayer

cumartesi akşamı saat 20.00 de kesin sonucu belirleriz.....

havaya göre harekat ederiz kudret abi

(link)

3 hazirana bakarız sağanak diyor polinez ormanlık oraya çok fazla yağar evet 3 haziranda durum ne olacak ..............

(link)

wunder akşam yağmur diyor ........
adam gibi bol güneşli bi havada gidelim....

Geri