Scudo Sports

27 Mart Pazar Yalova tarafı Mangallı Süpriz Tur

Scudo
@Cem Şentin

Cem vites sayın senin güçlenip uzun mesafe sürmeni ve yokuş çıkma kabiliyetinin artmasın çok katkı yapmaz. Sadece vites sistemlerin daha yeni model veya üst seviye olacağından daha çabuk vites değiştirirsin ve daha kesintisiz sürersin. Birde bisikletinde en düşük vites dişlisi mega range denilen 32-34 gibi diş sayısından küçükse daha zor yokuş çıkıp çabuk yorulursun. Moralini bozma, fazla hırs yapmadan bin ve sadece sürmeye odaklan. Bir süre sonra daha iyi hale geldiğini sen de göreceksin. Önemli olan hızlı gitmek veya en önde gitmek değil öyle veya böyle gitmek ve yaptığın işten keyif almaktır.
Bir yıl önce bisiklete binmeye başladığımda yokuş gördüğümde ehliyetini yeni almış acemi şoförler gibi telaşlanıyor ve nasıl çıkacağım diyordum. Şimdi o yokuşları görünce bu da yokuş mu diyorum.
Yüklü bisiklet ile tur yapanların fotoğraflarını görünce şaşırıyor, bu bisikletle imkan yok yokuş çıkılmaz her halde iterek çıkarıyorlardır diye düşünüyordum. Ben bisikletimi yükleyip yola çıkınca bu işin hiç te zor olmadığını gördüm. Kendini geliştirmek istiyorsan amacı gezi olan arkadaşlarla tur yap.

@ilyas yiğit

Yayağınıza sağlık yetmez senide turlarımızda görmek istiyoruz.
Sevgilerimle,

Merhabalar arkadaşlar...

Orhan arkadaşıma ve Sezer kardeşime çok teşekkür ederim.Güzel geçen bir turu ölümsüzleştiren karelerini bizlerle paylaştırdıkları için.Daha güzel turlarda tekrardan birlikte olmak dileği ile tura katılan tüm arkadaşlarıma ayrıca yorumları ile bana destek olan tüm pedalşörlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Sevgilerimle,saplıklı ve bol pedallı günler dilerim.

Orhan abi cok güzel bir tur yapmışsınız tebrikler resimler cok güzel mangal harika :D katılımda oldukca fazla olunca dahada zevkli olmuştur... bizde kışın yağmurun altında gidip gelmiştik sudüşene..
paylaşım için teşekkürler...

@Kadir AYINTAP

Teşekkür ederim Kadir. Henüz piknik sezonu açılmadığından şelale çok güzeldi. Hava da uzun bir aradan sonra günlük güneşlik olunca çok keyifli geçti. Senin Antalyadaki gezine gıpta ile bakarken sonunda bizde kendimizi doğaya attık. Sağlığın nasıl oldu? Umarım daha iyisindir.

@murat eknci

Murat gözlerim seni aramadı değil. Karaburundan sonra bu tura kesin gelirsin diye düşünmüştüm. Arayı fazla uzatma.

emeğine ayağına sağlık orhan abi.... resimler harika ,fotoğraf makinen hakkını vermiş... ATLAS dergisini okurken bile bu kadar haz duymuyorum.. sürükleyici anlatımla bizlerde sanki turda olduğumuzu... Bu hissi bizlere yaşattığın için EMEĞİNE SAĞLIK...... PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER .......TURLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.....

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@erdal ırmak

Teşekkür ederim Erdalcığım. Aldığımız hazzı anlatmaya kelimeler yetmez, sadece dilim döndüğünce ucundan kıyısından yansıtmaya çalışıyorum. Makine konusunda haklısın. Kompakt makinede Sony nin üzerine yok diyorum. Hava ısınmaya başladı. Yalıköy'ün zamanı geldi diyorum ne dersin yakında bir Yalıköy yapalım mı? Görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
gezi sezonunu acmıssınız . güzel bir tur olmus. o kadar pedal bastıktan sonra mangal süper olmustur. helede o doganın içinde .

• Beğen
@Orhan Kılıç

Orhan Abi, bisikletimi en azından 21 vitese sahip ve ileride 24 vitese en az masrafla çıkabilecek yeni bir bisikletle değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü benim amacım, sürüşte mümkün olduğunca az mola verip, forma mümkün olduğunca en kısa sürede girmek olacak. Bu arada imkanım en fazla Geotech 26 Jantlı N-Ergy'ye elveriyor.

Merhaba.:)
Çok güzel ve cıvıl cıvıl bir tur olmuş.Su düşen bir hariha.
Ekipteki herkes belli ki çok eylenmiş.Ayaklarınıza sağlık.:in:
Paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
bir yalovalı olarak yalovaya çok fazla tur yapıldığını gördüm ve çok sevindim :)

küçük bir not: üvezhoca köyü demişsiniz ama üvezpınar olması lazım :)

• Beğen
@Orhan Kılıç

kaçkar antraman olur yalıköy e bu sefer farklı bir rotada olsa olur konaklamalı da olabilir...galiba özkan abi de gelmek istiyor .

Orhan abi anlatımın mikemmel olmuş. Gitmiş gadar oldum yane :))))))))))
Hele bi İstanbul taşınayım Artık marmaranın diğer tarafını da tavaf edecem.
Aslında 11 yıl önce gittiğim yerlere bir kez daha gitmeyi düşünüyorum. :)

Keyifli ve hatta çok da leziz bir gezi olmuş. Fotoğraflar hem şelalenin güzelliğini hem de insanların ışıltısını çok güzle yansıtıyor. Elinize, emeğinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
@cem deviren

İsim yanlışlığı için özür dilerim. Yalova herhalde gerek nispeten düz yolu ile fazla km yapmak isteyenlerce - İznik gibi, gerekse Erikli Şelalesi, Su Düşen, Kapılı Çınar gibi yokuşları ve doğası ile bisiklet severlerin ilgisini çekiyor. Gönül ister ki siz Yalovalı bisikletçiler de İlinize gelenleri karşılayıp tanışın, gezilere eşlik edin.

@erdal ırmak

Özkan da gelirse Avcılar üzerinden gidilip gelinebilir. İstenirse dönüşte trenle dönülebilir. Tren seferleri yeniden başladı. Havalar ısınsın konaklamalı da gideceğiz Trakyaya. :)

Geri