Scudo Sports

" 27 Haziran " Kilyos.....Denizzz Keyfi (:

Scudo
Maalesef ben de katılamayacağım. Cumartesi çalışmak zorundayım. Sezon finali yapmak isterdim sizlerle ama üzgünüm.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
"Büyük olasılıkla yarın ben de gelebiliyorum. Kartal-Kadıköy tren, oradan Beşiktaş'a vapurla geçicem. Görüşmek üzere."

Üstteki mesajı Mert Kaptan'ın Pazar gezileri yaptığını düşünerek alışkanlıkla yazmıştım ancak, anlaşılan büyük bi hata yapmışım, neyse bana geçmiş olsun, katılmış olanlara iyi eğlenceler.

Bu günkü muhteşem tur için başta Mert Kaptan ve tum arkadaslara teşekur ederim deniz sefasıda guzeldi :)

midyelereyse diyecek bir şey bulamıyorum:D

ne midye yedik be. tur güzeldi. kilometresi cok olsa da yormadi fazla. tesekkürler katilan herkeslere :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Çok güzel turdu. Deniz ve midyeler gerçekten çok güzeldi.
Ayrıca beşiktaşta ayrıldıktan sonra Mert Kaptanla burma tatlısı da lüplettik Karaköyde (özendirmek gibi olmasın :) )
Tam anlamıyla 4 4 lük bir turdu. Katılan herkese ve Mert Kaptana çok teşekkürler. Artık bu son turun tadı uzun bir süre aklımızda kalacak gibi...

İsmail GÜVEN

Yine süper bir geziydi:) Kilyos'ta köfte ve dönerle başlayan ve sonra midyeyle devam edip Birol'un müthiş üzümlü kekiyle iyice lezzetlenen, bol kilometreli ve eğlenceli bir geziydi. Her ne kadar katılım Cumartesi olması sebebiyle daha az olsa da Sudüşen ve Riva'nın soğuk sularından sonra kaplıca tadındaki sıcak suyuyla Kilyos gezisi anılarda güzel şekilde yerini aldı. Dönüşte Cumartesi akşamı Ortaköy ve Bebek trafiğine takılanların meraklı bakışları ve tezahuratları eşliğinde süper de bir şov yaptık:) Gezi mekanlarının müthiş mucidi Mert kaptana, keki ve fotoğraf çekimlerinde gösterdiği sabrından ötürü Birol'a, nickini bizimle paylaşıp dinmek bilmeyen merakımızı söndüren Urungu İsmail'e, Kemer'e kadar bize eşlik eden Burak'a, durma noktalarında yaptığı geç frenlerle arkadan bisikletimi taciz eden bisiklet ve IT otoritesi Kerem'e ve arka takım kaptanlığımızı yapıp deniz kenarında sabırla bizi dinleyen Erhan'a ve son olarak bugün bu tura katılıp güzelleştiren herkese çok teşekkürler:) Bir daha başka bir turda görüşmek üzere, kazasız bol pedallı günler..
P.s. Photos sooN:)

Her ne kadar turun en güzel kısımlarında olamasamda. Benim için çok güzel geçti. Yarıda bıraktığım için bütün arkadaşlardan özür diliyorum. Gelseydim dönemezdim. İyiki dönmüşüm.

Turu düzenleyen Mert Kaptan başta olmak üzere diğer arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum.

fotolarınız yokmu arkadaşlar bizde görsek

@denizderin

Sağol Yaprakcım,görüşmek üzeree;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Final Gezimiz yine neşe ve keyif dolu geçtiii:D Katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) .....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri