Scudo Sports

" 27 Haziran " Kilyos.....Denizzz Keyfi (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olması............dileklerim ile.

Etkinlik Tarihi: 27 Haziran Cumartesi

Bulusma Saati: A.Y 08:00 - AV.Y 08:30

Vapur kalkis: A.Y 08:15

Bulusma Yeri: Besiktas Barbaros Hayrettin Pasa heykeli onu

Surus Hizi: Yardimlasma,dayanisma ve Grup Disiplini icinde pedal basilacaktir.

Program: Bulusma yerimizden 09:00 start
veriyoruzzz.:) Sahil yolunu takiben Cayirbasi'ndan Bahcekoy-Zekeriyakoy istikametinden Kilyos yapiiyoruzzz...Orada yemek ve ihtiyac molasi veee Denizzz harekati:D Gunes etkisini yitirdikten sonrasi arzumuz ve istekler dogrultusunda pedal basip...sahil yolundan donuse geciyoruzz:winkenlux

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Ayni Duygu ve Heyecani paylasan........Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) ..........sevgilerrr

Not:Tum Etkinliklerimizde eldiven ONEMLI...KASK hayati ve mecburidir.
Hava raporlara gore az bulutlu % 20 yagmur olasiligi 31*C civari,(yagmurluk,ic lastik,pompa,30-40 faktor gunes kremi,mayo vsss)
yaninizda bulunmasi faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
Kaptan selam,
Riva'da bahsettiğim gibi Perşembe günü gözleri çizdiricem biliyorsun. Doktora soracağım eğer bi sakınca yok derse Kilyos'a +1 :) Ama eğer yok, yapma etme derse bi dahaki Kilyos gezisinde size katılacağım.

(link)

arkadaşlar bu konuda çok hızlı hareket etmek gerekiyor perşempe günü genel sekterle görüşme yapılacak bu veriler masaya yatırılacak onun için herkesden ricam bu formu doldursun ve yollasın bir dakika

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Anadolu Yakası Saat 8 buluşma yazıyor.
Kadıköy mü yoksa Üsküdar iskelesinde buluşulacak?

@urungu

A.Y Buluşma (Kadıköy) arzu eden Beşiktaş'a Üsküdar'dan geçebiilir dostuum;)

• Beğen
Tepkiler: urungu
Kağıthane'den size nasıl katılabilirim ?
Temponuz da önemli benim için önemli.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
kusura bakmayin da, ben plani tam anlayamadim. 8:15te Besiktastan vapura binip nereye gidecegiz? vapurla gidecegimiz yerden bisiklete binip Kilyosa gidecegiz herhalde oyle mi? neresi burasi? bi de, donus nasil, ayni saatte mi?

tesekkurler!

arzum

@sports-man

Her iki yakadan da gelecek arkadaslar icin toplanma yerimi "Besiktas Barbaros Hayrettin Pasa heykeli önü"dür. Toplandiktan sonra Besiktas'tan yola cikis saatimiz: 09:00

Anadolu yakasi icin bulusma yeri Kadiköy'dür. Kadiköy'den Besiktas'a vapur 08:15'de kalkacagindan dolayi Kadiköy'de toplanacak arkadaslar kendilerini bu saate göre ayarlasinlar. Üsküdar'dan gecmek isteyenlerde de en gec 09:00'da Besiktas'ta olmalilar.

Ben gelemeyecegim muhtemelen lakin bir degisiklik olursa oralarda bir yerdeyim :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@arzum akkas

Selam Arzum,

Yanlış algılama olmuş,08:15 Kadıköy - Beşiktaş a vapur kalkış saatidir.:)09:00 da Beşiktaş'dan hareket Kilyos;) 16:00 -17:00 gibi aynı istikametten geri dönüş

Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlar...

Bu Gezimiz benim düzenleyeceğim son hafta sonu aktivitesidir.Artan sıcaklar ve Güneşin zararlı etkileri beni buna zorlamaktadır.Bu tarihten itibaren sadece Gece Gezilerimiz sürecektir.:) Her zaman göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkür ederimm;) .....sevgilerrr

Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlar...

17:00 itibari ile internet ile ilişiğim kalmadığından, Kilyos.....Denizzz Keyfi :) Gezimize ilişkin her türlü sorunuz ve açıklamalar için irtibat numaramı kullanmanız rica olunur.İlgi ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim;) ....sevgilerrr

İrt : 0533 263 21 69

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Geri