Scudo Sports

27 eylül kartepe toplam 42 km -robocop -kudu

onur arkadaş beni haberdar ederse memnun olurum eğer onur ve arkadaşı gelirse ideal rakam 6 olur istediğim rakam buydu çok sağolun katılımda bulunan arkadaşlar bunun faydasını gerek giderken vede gerekse dönerken
görecekler büyük derbent istasyonunda ineceğimiz için mesafe çok yakındır artı 07.25 de inşallah yük vagonu olur o vakit saat 09.06 da büyük derbentteyiz tırmanışa 10.00 da başlarız çok vaktimiz var arkadaşlar yavaş yavaş aheste aheste tırmanacağız hiç kendimizi yormayacağız her dakikanın her saniyenin zevkini çıkaracağız adrenalin budur
yarın saat 07.00 de hepimiz haydarpaşadayız büfelerin olduğu yer sabah çayı içeriz kahvaltıda yaparız büfeler tren garının içindedir gazanız mübarek olsun arkadaşlar

kartepeyi herkesin görmesi dileğiyle
etkinlik tarihi 26 eylül cumartesi kartepeye hiç çıkmayan performansı düşük arkadaşlarım önceliktir

2-tolga yalçın
3- selim bektaş
4-arda

fatih dostum izmitten gelerek maşukiyede olacak ona cepten ulaşacağız

kontenjan kapanmıştır

haydarpaşada saat 07.00 de buluşuyoruz adapazarı treni ile gidiyoruz ve büyük derbentte iniyoruz
ordan kartepe çok yakındır toplam 21 km rampa karşılıklı dayanışma ile çıkılacaktır yorulanlar için kesinlikle beklenecektir grupça çıkılacaktır arka takım kaptanı olarak herkesi kollayacağım öne çıkan arkadaşlar olursa lütfen ilerde bekleyerek grubun arkada kalan arkadaşları beklemelerini rica ederim biz oraya yarış etmeye gitmiyoruz amacımız hep birlikte dayanışma içinde ve grup disiplini içersinde kimseyi geride bırakmadan artı yorulanları bekleyerek
zirveye ulaşmamızdır
dönüş trenle büyük derbentten saat 19.26

alternatifler-----
1-tren saati
kalkış 07.25 varış 09.06 adapazarı treni

2-tren saati kalkış 08.10 haydarpaşa
büyük derbente varış 10.11 adapazarı treni

herkes 07.00 de haydarpaşada olmalı arkadaşlar

önemli
1-iç lastik
2-pompa
3-kask
4-ince yağmurluk yada polar

maşukiyeden alışveriş yaparak zirvede yemekyeriz

gidiş dönüş toplam 24 ytl dir
tam bilet gidiş dönüş 14 ytl
bisiklet gidiş dönüş 10 ytl

hava durumu
hava durumu 25 derece bulutlu yağış yok aşağıdaki link hava durumunu göstermektedir

(link)

Scudo
@kudu

Erken haberim olabilseydi iş çıkışı doğrudan İstanbul'a gidecektim bugün. Ama maalesef geç haberdar olunca Bursa'da kaldım. Yani maalesef katılamayacağız. Bir dahaki sefere artık. Yine de ilginiz için teşekkürler. Sizlere keyifli gezmeler...

bende çoklu alyan seti var. yarın yanımda olacak.heyecan dorukta. sabırsızlanıyorum!

4 kişimiyiz sonuç olarak ?

Sabırsızlanıyorum tur için :) Yarın 7.00 de Haydarpaşa'da oalcağım.Görüşmek üzere

@Selim Bektaş

yeterli rakam 4 kişi farketmez bu dört kişi 1640 ı çabuk alır evet işimiz çok kolay
evet dostlarım yarım saat sonra uykuya çekiliyorum yarın görüşmek üzere

bende izmitten katılmak istiyorum bende ilk kez çıkıcam benimle bir arkadaş daha gelicek, gelebilirmiyiz?

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
kaçta nerde oluyim.yardımcı olurmusunuz, tren 9:24 te derbentte oluyor burda 9:06 yazıyor kafam karştı

@Burak ÖZ

dostum tam yatıyordum bu mesajı yazıyorum ve uykuya çekiliyorum şimdi yarın fatih arkadaşla buluşun derim bu arada şenol dostum beni uyardığın için teşekkür ederim dostum sen de hemem yat yarın uykunu al 21 km rampa var
05063302971 den fatih arkadaşa ulaş o yolu biliyor beraber maşukiyeye gelin bizi orda bekleyin biz fatihi arayacağız

görüşmek üzere

direk fatihle irtibat kurun ve maşukiyede buluşuruz

@kudu

yarın gece vardiyasına başlıyorum kudret abi arkadaşlar uyardı işyerinde eksik varmış uykunu al yorgun gelme benim için ayrı bir imtihan olacak yarın gece hamlıkta var kas ağrısınıda hepimiz biliriz heralde kusura bakmayın dediğim gibi istiyorum ama iş hayatı ele mahkum çalışanlar olarak her zaman vakit ayarlayamıyoruz işte

@Selim Bektaş

yok ben değilim benim adım şenol :) hala aynısınız hatta arttınız diyebilirim 2 arkadaş daha katılıyor

• Beğen
Tepkiler: Kron user
@cedrick41

saat 04.42
kalktık hayırlısı ile şenol dostum ben burak ı kastemiştim uyu diye neyse senle bir 1640 yaparız kendini 4 ekime veya 25 ekime ayarlarsan ne güzel olur birlikte çıkardık selim dostum saat 01.11 de mesaj atmış ahh selim dostum neyse inşallah uykunu almışsındır evet selim -arda dostum tolga ve ben istanbuldan geliyoruz ve maşukiyede izmitli 3 dostumuzla buluşuyoruz
fatih -burak ve burakın bir arkadaşı beşinci tur hepimize hayırlı olsun inşallah sisler arasında çıkarız

Kudret abi ben daha uyumadım.Benim uyku olayı biraz dengesizdir.Dün mesela 18.00 da uyanmıştım.O yüzden sanırım , 1 gram uykum yoktu.1 saate kalmaz evden çıkıyorum 7.00 de orda olurum.

@Selim Bektaş

neyse senle bir çay içeriz allah be sabah sabah ne güzel olur
ben tüccarbaşından geleceğim 06.15 de çıkacağım görüşmek üzere bu arada fotoğraf makinem yok teknoloji düşmanı vede fukarası adam olduk çıktı yahu

@kudu

İçelim abi hatta yemekte yeriz de ben bir şey yemedim son saatlerde.Bir makinem var geçen turda idare etti ama şimdi bazan açılıyor bazan açılmıyor yani keyfine göre.Bi ihtimal açılır , yanımda getiriyorum :) Ben de 15 dk ye çıkıyorum içerenköyden abi görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
selime bahtiyara burak a tolgaya fatih e sonsuz teşekkürler evet gene gizemli bulutlar arasında tırmandık üşüdük amma gelen ikramlardan acaip etkilendim hıyarlar domatesler iyi geldi sabah adapazarı treni ile gidişimiz
sorunsuz oldu selim ben ve tolga çok rahat gittik büyük derbentte indik acaip kolay oldu bu sefer ve fatih dostum öcünü aldı kartepeden ve fethetti kartepeyi
bu arada burak dostum yol bisikleti ile çıkmıştır offroad u
ve inmiştir kendisini tekrar kutlarım
tekrar başka güzel bir gezide görüşmek üzere
hoşçakalın

evet sonunda kartepenin tepesine bindim bu defa. GÜzel çok eğlenceli bir tur oldu, gayet uyumlu ve kontrollü bir şekilde çıktık. Zirvenin soğukluğu dışında bir sorun yaşamadık. Öylesine soğuktu ki nefesimiz agzımızdan duman şeklinde çıkıyordu siz düşünün yani. Birde bulutlar yüzünden manzarayı göremedik. İnerken sis içinde film efektlerini aratamayacak güzellikler içinde pedal çevirdik.

Tura katılan ve bu mücadeleyi paylaşan tüm arkadaşlara başta Kudu abimize, Tolga, Selim, Burak ve Bahadır kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Kim demiş yol/yarış bisikletiyle çıkılmaz diye. Burak kardeşim bunu başardı ve bir tabuyu daha bence yıkmış oldu.

Ha birde anten bekçisi abimize de sonsuz teşekkürler. şu garipleri doyurduya iş gücü rartgelsin. Fotoları çeken arkadaşlardan en kısa zamanda bekliyoruz.

Geri