Scudo Sports

27 Eylül 2018 Euro 2024 ev sahipliğinin fiyasko olması

Çok iyi oldu.. Her konuda olduğu gibi elimize yüzümüze bulaştıracaktık. Tecavüzler, hırsızlıklar vs de cabası.
Ayrıca ekonomik açıdan da hayırlı oldu. Yunanistan geçmiş yıllarda bir olimpiyata ev sahipliği yaptı, battı adamlar, hala belini doğrultamıyorlar.
Bu işler her ülkenin harcı değil. Ekonomin, altyapın, demokrasin güçlü olacak önce. Bizde hangisi var, hiçbiri yok.

Scudo
Sadece Bayern Münih'ten çıkan pis kokular yeter.
Örneğin
Uli Hoeness

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Güvenlik konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum, olaysız başlar olaysız biterdi devlet istedimi güvenliği çok iyi sağlıyor, ancak ulaşım konusunda büyük sıkıntılar olacaktı, birde bütün harcamalar vatandaşın cebinden çıkacaktı, organizasyonun geliri ise bölge esnafı ile organizasyonu düzenleyen şirketlere yarayacaktı. Almanyada olması daha iyi olmuş kanımca.

@thieft3000
:islik:
Güncel iki haber;
1-
2-Uğur A. açılan ateş sonucu bacağından vurulurken olayla ilgisi olmadığı öğrenilen başka bir taksici Yakup Gülmez ise karnından isabet alarak ağır yaralandı.
(link)
Bu olayla alakası olmayan,ağır yaralanan kişi ölmüş..

Profesyonel karşılaşmalarda herzaman almanya ,hollanda, fransa ,ingiltere ,isviçre kazansın isterim. Ayranı olmayan milletlerin ağzına bir parmak bal çalacak başarılar zararlı. Önce vatandaşın karnı doysun , refahı yükselsin. Sonra milyon ,milyar eurolar harcayıp s.dik yarışına girsinler.
O yüzden ispanya, latin amerika ülkeleri , asya, ortadoğu ülkelerinin işleri sırasıyla yapmalarını isterim. Sonrasinda gönülden desteklerim. Zaten biraz denk seviyede olsalar bu ülkeler batılı ülkeleri siler süpürür.

Quintana yada Valverde yerine Tom u yada isvicreli birini desteklemenin sebebi bu.

• Beğen
Tepkiler: chuck_schuldiner
Turkiye liginde ligin 3 büyüğünün ortalama seyirci sayısı 30-35 binlerde, ortalama maç seyirci sayısı 13binlerde iken almanyada lig sonuncusu 25bin ortalama seyirciye oynuyor. Bu rakamlarla Avrupa şampiyonası düzenlesen stada kaç kişi doldurabileceksin. Maç bilet fiyatları kabaca 25-30 dolar olsa kim bu fiyata kaç kişi maça gidebilecek. Bir de bu taraftan bakmak gerek.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@ahlaksız bunlar olağan şeyler, ülkenin en sıkıntılı zamanları olan 7 haziran seçimlerinden sonra bir sürü olay olmasına karşın 1 Kasım seçimlerine kadar mitinglerde hiç bir olay yaşanmamıştı, aynı şekilde 2017 deki basketbol kupasında da hiç bir olay çıkmadı (yanlışım varsa affola tabi kayda değer bir olay yaşanmadı diye biliyorum), 2005 İzmir üniversiad, 2017 erzurum kış olimpiyatları vs vs devlet istedimi güvenliği sağlıyor yani.

@sargonnas

Bu nedir ya, şaklaban bunlar ötesi yok...

@el_Aksa_1903
ben sepp blatter'le neyi savunduğunuzu anlayamadım.zaten kendisi rüşvetle görevinden alınmış birisi.ayrıca dünya kupası dediğiniz organizasyon avrupa şampiyonasına göre kat kat daha prestijli bir organizasyondur.benim anlatmak istediğim bu müslümanız diye mağduruz kafasından kurtulmamız,öyle yada böyle yapan yapıyor.

@thieft3000
Olağan şeyler derken,otobüste veya sokakta maganda kurşunu ile yaralanmak/ölmek olağan bir durum mu?
Alıştık mı diyorsunuz aslında?
Diğer dediğiniz şey de,ilginç..Madem devlet bazı organizasyonlarda gerekli güvenlik önlemleri alabiliyor,bu devlet normal zamanlarda niye bunu yapmıyor?
Şunu da ekleyeyim..Avrupa'da ırkçılığın bu kadar tavan yaptığı bir zamanda,Türkiye'ye Dünya'nın dört yanından insanlar gelmesi,çok acayip olayların yaşanmasına neden olabilir..Sırf bu organizasyona olay çıkarmak için gelenler olabilir..Böyle sabıkalı taraftarlar da var zaten..Bir ara Galatasaray'la bir İngiliz takımı maç yapmış ve sonrasında çıkan kargaşada birileri ölmüştü galiba..
@sargonnas
Birisi şöyle bir yorum atmış;
Bunlar allahsız kitapsız yaratıklar ahlâk sıfır insanlık sıfır lağım fareleri gibi yaşayan konuşmasını dahi bilmeyen hayatında ne gazete nede kitap okumamış sığır sürüleri
Bu kişinin,videodaki ahsen tv spikerinden ne farkı var?Kafa aynı kafa..

Aslında son seçimden sonra,uzun namlulu silahlarla İstanbul'u titreten görüntü paylaşılmalıydı..Türkiye'nin Avrupa şampiyonasına katıldığını ve mesela,finale Almanya'yı yenerek çıktığını düşünsenize..İstanbul'daki silah seslerini bir düşünelim:eek:

Federasyon yetkilileri Uefa nın denetleme raporlarını doğru düzgün inceleselerdi aday gösterilen 9 şehirden 7 sinde yetersiz konaklama ve ulaşım sorununa odaklanırlardı o şehirlere binlerce insan çağıracaksınız adamları yatıracak ve şehirlere ulaştırıcak ulaşım sisteminiz yok bu şartlarda vermeleri büyük skandal olurdu zaten kimse kusura bakmasın bizim federasyon yetkilileri kendi attıkları yalana inandı yalan ortaya çıkınca gürültü patırtı yapıyorlar gazeteler aracılığıyla

@sargonnas bu ne arkadaş izlediğim yerden yerin dibine girdim.

İyiki almanya kazandı. Bi de dünyaya rezil olmayalım.

Edit: o videoya +21 uyarısı felan ekleyin arkadaşlar. Çok fena pislik unsurları içeriyor. Nerden tıkladıysam. Öhk

Ne bekleniyorduz anlayamiyorum ; her konuda gerideyiz ama bizim stadlarimiz iyi diyebiliyorsunuz. Herkes yazmış , özgürlük yok , insan Hakları yok , güvenlik yok ; bunlar zaten çok doğru detaylar.
Size sormak istiyorum ama lütfen gerçekten objektif olarak değerlendirin ve öyle cevap verin. Siz yurtdisinda bir yoneticiniz yada spor adamisiniz ve yurtdisinda yazili ve görsel basinda Türkiye’yi de izliyorsunuz ve buradaki gelişmeleri ve haberleri de görüyorsunuz. Siz olsaniz lehine oy kullanirmisiniz ?

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Madem bisiklet forumu biraz da bu konuyu bisikletle ilintilendireyim.
Almanya ve Türkiye Euro 2024 adayı ve seçici kurul o ülkelerde üretilen bisikletlere ve kalitelerine göre seçim yapacak diye varsayalım bir an için.
Almanya: Cube, Corratec vb.
Türkiye: Corelli, Ümit
Sonuç ortada.

@a.valverde
Bunları söyleyenler de vatan haini ilan ediliyor kardeşim..Böyle bir şey olabilir mi?!

Daha dün twetter'da ''dolar yükselmedi,Türk lirası eridi'' diyen birini tutuklamışlar..Şaka değil..!

Çok basit bir şey söyleyeceğim..Organizasyonu destekleyenler,dikkat etsin lütfen..
İsveç-İspanya maçı..Maç saat 11'de bitti..İspanyollar kazandı..İspanyollar maçtan sonra eğlenmek istiyorlar..İki bira içecekler,bağırıp çağıracaklar..
Nereden alacaklar biraları?Saat 10'dan sonra bira satışı YASAK..!

@ahlaksız bu ve buna benzer yorumlari yapanlar , sizler bizler ve diger arkadaslar vatan haini olacak bir durum yok dogrulari soylemiyor muyuz ?
cok doluyum inanin sayin bisikletforum uyeleri ama yazamiyorum , bu kadar da olmaz .

duzeltme : sonradan fark ettim ; yazamiyorum derken , hakikaten yazamiyorum yani yazsam mesela sabah bir yerlerde olabilir miyim misal ?

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@ahlaksızBir arkadaş eklemişti; alkol yasağı ile bitse iyi booking.com, über, wikipedia, paypal yasaklarımızdan bazıları.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Geri