Scudo Sports

27 Eylül 2009 Güzelçamlı Belediyesi Bisiklet Şenliği

@serkan boyracı
izmir bisiklet derneğini ararsan cevap alırsım fakat yer yok diye biliyorum

Scudo
@ibrahimerol

Temenniniz için teşekkürler.
Aydın Bisiklet Topluluğu olarak hedeflerimizden biri de, Aydın'ın her ilçesinde bisiklet günü şenlikleri yaptırmak. İlk olarak Aydın merkez de yapılan bisiklet şenliğindan sonra, Güzelçamlı'da yapacağımız bisiklet şenliği bizi daha da umutlandırdı. Umarım arkasından diğer ilçelerimizde de devam ettirebiliriz bu organizasyonları.

G.Çamlı Belediyesine teşekkür ediyorum.Gerekli hazırlıkların yapıldığını öğrendim.Bu oraganizasyonda eksiklerimiz muhakkak olacaktır ama herşeyin güzel olacağına inanıyoruz, katılımın çok olması bizi mutlu edecek bundan sonraki organizasyonlarımıza referans olacaktır.Şimdiden ilgi ve katılımınıza teşekkür ediyorum.
Her türlü soru ve önerileriniz için Yunus Emre Polat,Bayram Kurşunel'den yardım alabilirsiniz. aydbisiklettoplulugu@hotmail.com

Denizli' den selamlar..Etkinliğinizin çok güzel olacağına inanıyorum. Katılmak isterdim ama başka bir program dahilinde olduğum için katılamıyorum..Herkese iyi turlar, iyi eğlenceler, sağlıklı pedallar diliyorum.

EGE TV'de 12.30 da reklam geçilerek Güzelçamlı Belediyesi 1.Bisiklet Şenliği adı altında duyuru yapılmış ben izleymemdim ama söylediler buda organizasyonun güzel bir parçası,ayrıca
Konaktan 07.30'da araçlar hareket edecek buna göre arkadaşların zamanında orada olmaları ve herhangi bir geçikmeye mahal vermemeleri önemle rica olunur.Yunus Emre Polat Ve Bayram Kurşunel'e ulaşabilirsiniz.0 532 421 17 40

Mutluyum, sanırım katılabileceğim :) Bir aksilik çıkmaz inşallah. Yalnız tedirgin olduğum bir konu var, ben yeni bir bisikletçiyim, bu şenlik sırasında sizlere ayak uydurabilirmiyim emin değilim. Tempo nasıl olur???

@ibrahimerol

İçiniz rahat olsun. :) Bu turun amaçlarından birisi de tanışmak, yeni arkadaşlıklar edinmek, gezmek, yeni yerleri keşfetmek, yemek yemek, denize girmek, kanyon turu ile gizemli bir yola çıkmak, değişik bitki türlerini tanımak, yabani hayatı yakından görmek. Bunları yapmak istiyorsak, sanırım hızlı bisiklet sürmememiz gerek. :) Beraber pedallamak dileği ile, yolunuz açık olsun. :)

Güzel bir soru tempo herkesin grup halinde gideceği önde anons aracı yanlarda eskortlar ve arkada herhangi bir olumsuz olaya karşı ambulans ve süpürge aracı olacağından tempo konusunda endişelenmenize gerek kalmayacaktır.
Bugün yapılan son görüşmeler neticesinde Güzelçamlı Belediyesinin bizden istediği katılımcı arkadaşların zamanında hareket etmek için buluşma noktasına zamanında gelmeleri azami dikkat edeceğiniz inancı ile Pazar günü Güzelçamlıda buluşmak dileğiyle...

Yeni gelişmeleri bildiriyorum.
En son gelen bilgilere göre, Milli parka girişimiz ücretsiz olacak.
Dip Burun'a geçiş izni de verilmiş durumda ki en çok buna sevindim.
Şırlan Su firması da ücretsiz 0.5 lt su dağıtacak.
İzmir'den gelecek arkadaşları alacak olan araçlar saat 07.30 da Konak İskele'den kalkacak.
Aydın Belediyesi de Aydın'dan katılacaklar için bir otobüs tahsis etti, 07.15 te otobüs terminali önünden kalkacak.
Güzelçamlı Belediyesi zaten hazır.
Ambulansımız da hazır.
Önder Kamping de, Cumartesi günü sizleri bekliyor.
Şimdilik elimizden gelen bu kadar.
Görüşmek dileğiyle.

@serkan boyracı

Canım tamam, bu tur tüm! hatalarımı unutturacağım sana, :p :p
Koli bandıyla gelicem, yapıştırsınlar bizi birbirimize :) :)

Şaka bir yana, Ercüment kanıma girdi.. yoksa kalabalıklar beni pek çekmez..

Ancak, temmuz ayında kapısından döndüğümüz bir rotada yeniden yer almak.. bir de Emre Bey'in üstün çabaları, rotanın nezdimdeki çekiciliğini katmerleyerek arttırdı..

Sabah görüşmek üzere

27 Eylül 2009 tarihi yani dün Her şey çok güzeldi.Başlangıçtan bitişe kadar ufak tefek bir iki geçikmenin dışında yaşadığımız gün muhteşemdi,siz güzel dostların pedalları sayesinde, başta Aydın Valiliği,Güzelçamlı Belediyesi;Çevre ve Orman Müdürlüğü,Aydın Belediyesi,İsabeyli Belediyesi,Davutlar ve G.Çamlı Emniyet Güçleri,G.Çamlı Sağlık ekipleri ve diğer(Yunus Emre Polat,İzmir Bisiklet Derneği,Denizli Bisiklet ve ismini hatırlayamadığım tüm dostlar) yani emeği geçen herkese Aydın Bisiklet İl Temsilciliği olarak teşekkürlerimi arz ederim.

Bu organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. Güzel bir gün ve güzel bir gezi oldu. Pek çok kişi ile tanışma fırsatı buldum. İkincisini sabırsızlıkla bekliyorum, o zamana kadar diğer organizasyonlarda görüşmek dileklerimle;
Sevgiler, saygılar;
İbrahim Erol

Geri