Scudo Sports

27.Aralık.09 - BO-CE Gece Yarışı 2

yılbaşı partisi cumartsesi akşamı kacta olacak ...

Scudo
cumartesi programım biraz yogun . pazar günü her türlü yarıştayım tam olarak yeri bilmesemde bi şekilde yarış alanında bulunacagım bora ve cemal abiye çok çok teşekkür ederim:in:

cumartesi gelemeyecek olanlar için kısaca parkur ve kayıt işlemleri ile ilgili bilgi verebilirmisiniz ...yani cumartesi günü yarışa kayıt yaptırmayan pazar günü katılamıyor mu ??

teşekkürler.

C.tesi bilgilendirme toplantısına elinde olmayan sebeplerden dolayı gelemeyeyip,pazar günü yarışa gelecekler için Parkur yapısı ve benzeri konularda buradan açıklama yaparmısınız?Anladığım kadarıyla her iki günde kayıt işlemi olacak.

@reha genç

Merhaba

Yukarıda okuduğum sebeblerden ve yarışa istanbul dışından gelecek sporcular olduğu için Teknik Toplantı Bilgilerini paylaşacağım.

Fakat yarışa katılacak sporcuları Teknik Toplantıya katılmalarını isterdim.Bu işin biraz daha ciddiye alınması ve paylaşım olması şart.:in:

Konumuza dönersek,

TEKNİK TOPLANTI NOTLARI

- Parkur 1 turu : 2,6 KM

- Bayanlar : 6 tur

- Junıor : 8 tur

- +30 Master : 8 tur

- Under23 : 12 tur

- Elite Men : 12 tur şeklinde koşulacaktır.

- Yarışa katılma şartı olarak ; Kask, Ön Far (yoksa kafa feneri) ve Arka Stop getirmeniz zorunludur.

- Lisansız sporculara da bu sporcu sevdirmek fikrinden yola çıkarak, lisans çıkartamayan sporcularımızın da yarış kayıtlarını kabul edeceğiz.:in:

- Junıor; 16-18 yaş kategorisinde Lisansı olmayan sporcuların kayıtlarının kabulü için VELİ İZNİ GEREKMEKTEDİR.

Not : 38 yaş ve üstünde olan sporcular 5 kişiden fazla olduğu taktirde +38 Kategorisi açılacaktır.

PAZAR YARIŞ PROGRAMI

27.Aralık.2009 Pazar

15:00-16:00 Kayıtlar ve numara dağıtımı

16:00-16:30 Parkur Tanıma

17:00 Master , Junıor Erkekler ve Bayanlar Start

18:30 23 yaş altı ve Elit Erkekler Start

20:30 Ödül Töreni

Yarın Görüşmek üzere Hoşçakalın.:in:

BO-CE Organizasyon

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
bir hayırsever beşiktaştan iskelesinden maçka parkına giden yolu tarif etse süper olurdu :D

@mustea7

iskeleden sola dön :) Beşiktaş inönü stadına gelince sağa dön ve dümdüz yukarıya devam et gidiş yolundan. Lunapark falan var onları geçip hafif bi yokuş çıkıcaksın. Yokuşun sonunda sağda . Yarın görüşmek üzere

Çok başarılı bir organizasyondu Başta BO-CE 'ye ve tüm oradaki dostlara teşekkürler dilerim.....

• Beğen
Tepkiler: krankmili
harikaydı başta Bora abi, Cemal abimize ve emek sarf eden herkese çok teşekkürler. 2 gün çok eğlendik.

güzel bi organizasyondu emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
böyle organizasyonların devamını bekliyoruz bu spor için müthiş destek oluyo

Parkur çok güzeldi Teknik olarak çok zorlu değil virajlarda bisiklet çok kayıyordu.İlk 4 tur boş yok,4 tur düştüm 5.turun içerisinde kal vidasının birini kırdım diyer vidada zamanla gevşedi feed zone bölgesinde tek vidayla idare ederim düşüncesiyle sıkmak için durdum ayakkabının altına baktığımda kal yoktu pedalda takılı bir şekilde duruyordu, ama durmak yok yola devam:) üç tur boyunca bir ayak boşta yarışı bitirdim ilk mtb yarışımdı yinede çok güzeldi.

BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN HER HERKEZE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.(Bora Abinin de geçirdiği kaza için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.)

Emeği Geçen Bütün Arkadaşlara Teşekkürler Herkes Çok Başarılıydı 3.Turda Arka Göbek ve Vites Sistemimi dağıtınca Brakmak Durumunda Kaldım Yinede Orda olmak Adrenalini Yaşamak ve sizlerle olmak Çok Güzeldi....Bir Dahaki Yarışa Görüşmek Üzere...

Benim için oldukça problemli bir yarış geçti. İlk turda düştüm ve dizlerimi parçaladım. Sonraki turlarda vites sistemimde sorunlar çıktı. Birkaç defa zincir attı. Onların sorununu çözdüm derken bu sefer de ön fren diskinde sıkıntı çıktı. Üstüne bir de kondisyon yetersizliği çıkınca 12'de 6 yapabildim. Olsun ama,önemli olan yarışmaktı.

Organizasyonu düzenleyen, sporsor olan, kısacası emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Güzel bir yarış gecesiydi. Başta Bora abi, ve emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.

Ama 12 tur fazla geldi. 10 tur olaydı eyiydi. :D

Geri