Selamın aleyküm bisikletcide 27.5 ic lastik yoktu 26 aldım bende takarken zorladi ama ben mtb kullaniyorum arazide hoplayip zıpliyorum bana veya janta zarari olur mu teşekkürler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@cem_filizHocam takarken bi ordan çıktı bi ayrı yerden çıktı falan her seferinde lastiğin içine sokuşturarak oturttum dış lastiği ama şüpheliyim ilk kez böyle yapiyorum bisikletçi ben takıyorum bi sıkıntı olmaz falan dedi ama yinede güvenemiyorum yarın ilk işim değiştirmek olacak hocam
@cem_filizHocam ben yakın diye bizim aşağıdaki bisikletciye gitmiştim civarda Bisikletpro var hocam sabah ilk işim değiştirmek olacak hem janta akord çektiririm hocam çok masraflı iş ben ilk başlarken hiç böyle olacağıni düşünmemiştim aldigim maasin yarısı bisiklete gidiyor
@enriquehocam ben orbis kodiak 27,5 aldim pismanim hepsiburada da aluminyum kadro yaziyordu ilk aldigim zaman atesliydim hevesli hevesli biniyordum sonradan agir gelmeye basladi yorumlari okudum orda bazilari celik oldugundan bahsetmis tekrar aciklama kismina girdigimde de celik kadro yazmislar ben bunu farkettigimde cok gecti hocam el mahkum kullaniyorum
bunda tamir bakim ögrenip daha iyisine gecersiniz. Cok takılmayın bence bende ilk aldıgmda cok para harcadim orayi yaptir baska yer cikiyordu biraktim kendi haline.
@Bisan Haktan
Kaç kilo peki? Kilosu farketmeksizin bisiklet sürmeyi seven insan sürer bence. Ben bisikletime ilk yüklü masrafı yaparken "ya hakkını veremezsem param boşa giderse" diye korktum ama artık o eşiği aştım. Çatır çutur harcıyorum siz de öğrencisiniz galiba, bunu biraz kullanır daha iyisini alırsınız sıkmayın canınızı.
@enriqueÖyle olacak sanırım hocam aslında biraz bunda zor şeyleri de öğreniyorum downhill merak saldım bu sıralar alıştırma yapıyorum tekniğini izliyorum youtube dan deniyorum bunun için cok ideal bi makine [emoji846]
@Mustafa ZeybekHocam ben okulu bıraktım iş peşinde kosuyorum amelelik falan yapıp aldım bu bisikleti de 20 kilo yazıyor hepsiburada.com da mecbur biniyorum bi yandan da daha iyi antrenman oluyor diye avutuyorum bisikletin ağırlığı önemsiz kalıyor [emoji3]