Scudo Sports

27-29 Haziran Kapadokya Yarışı Hakkında

Son soru, sizce hangisi parkura daha yakın? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? :)

Scudo
@cazgırHeheh haklı bir soru ama Ürgüp'ü bilmediğimiz belli oluyor.

Benim evim Ürgüpün en dış mahallesinde, parkura 30 dakikada yürüyorum. Bisikletle ise 3-5 dakika sürmez.

• Beğen
Tepkiler: cazgır
Arkadaşlar, gayet mütevazi şekilde hiç lafını etmiyorlar ama, İsmail'in ve Nuri'nin de oteli var. Elbette o tarihteki doluluk durumunu bilemiyorum. Kendilerine özelden sorarsınız artık.

• Beğen
Tepkiler: yarışcı 3
inşallah bu güzelligi kaçırmamamız lazım bizde katılırız inşşalah bu güzellige.

Parkurlar işaretlendi mi acaba? Erkenden gidip kaybolmayalım parkurda:D

@cazgır

Çok üzülerek söylüyorum ki parkur namına şu anda hiç bir şey yok.

Ürgüp mtb olarak biz avrupa şampiyonası parkurunu yapıyoruz,ama şu an hiç bir kimse tam nerede yapılacak bilmiyor.

Erken gelenler hayal kırıklığına uğrayabilir.

• Beğen
Tepkiler: cazgır
Ankaradan gelecek arkadaşlar varsa araba kıralıyıp gelecez su anda 3 kısıyız 2 kısılık yerımız var ama bısıkletsız malesef yer yok. gıderler sunlar olacak 1 gece konaklama arabanın kırası ve ortak benzını sabah kahvaltı aksam yemek 130ytl gıbı bır rakam cıkıyor ama bu dusedebılır arabanın ne yakacagını kestırmek zor gıdıs donus olacak evınızın onunden alıp tekrar bırakıcam gıdıs zamanımda cumartesı sabaha karsı cıkıp pazar aksamı yarıs sonrası donus olacak bu sekılde gıtmemın sebebı calısanlar için:) gelmek isterseniz 0505 887 36 89 nolu cebımden ırtıbata gecebılırsınız saygılarla...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
@İsmail Ağıllı

Parkur calışması yapıldı. Parkur belli, fakat işeretlendirme henüz yapılmadı. İşaretlendirmeler bildiğim kadarı ile yarısdan bir hafta önce yapılacak. Daha erken gelecek arkadaslar parkuru bulamayabilir.

@BoZCaNGeçen sene yapılmış olan Türkiye Şampiyonası parkurundan farklımı yoksa küçük değişiklikler mi var.Parkurun tırmanış oranı nedir acaba ?
Bu konuda bilginiz varsa bizleri bilgilendirirseniz çok memnun oluruz.:)

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
@cazgır
hehehe ne yaptın sen yahu.

ARKADASLAR TARSUS - MERSINDEN BU YARISA GIDECEK OLAN VARSA MSN EKLESIN BERABER GIDELIM EGER COGUNLUK SAGLANIRSA ARABA TUTAR GIDERIZ LUTFEN BENI ARAYIN BILGILENDIRIN

MSN:ceyhun.555@hotmail.com
tel:05388243258 (mesaj atın tel bozuk yaptıracam hoporle calısmıyo mesaj atın haberder edelım :D)

arkadaşlar parkur hazırlandımı salı akşamı yola cıkıyoruz istambuldan

umarım parkur biran önce işaretlenir böylece parkuru önceden inceleme imkanına sahip olabilirz . herkese yarışta bol şans

Biz salı akşamı gideceğiz iki kişi salı akşamından gidecek olan var ise aynı otobüsten alalım biletletleri.

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
Bizde perşembe sabahı oradayız.Ama Merak ettiğimiz bi konu var.Göreme ve ürgüp yarışlarına ulaşım nasıl olacak?Göremeden ürgüpe otobüs falan kaldırılacak mı ?

Geri