Scudo Sports

27.09.2010 M.Şefketpaşa Fashback Polonezköy.

dapoet

Daimi Üye
Tepki
112
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Hepiniz sağlıcakla kalın......

Scudo
bu şahane mukemmel fotoğraflar için teşekkürler .. bir çoğunu kopyaladım haberiniz olsun :) iyi forumlarr..

• Beğen
Tepkiler: dapoet
Merhaba;kudret abi yıne mükemmel bir tura imza atmışsın arkadaşlarla beraber.Ayaklarınıza sağlık.paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: dapoet
@sonEr´´

canın sagolsun kardeşim vakit buldukca güzel olanları paylaşıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Pedallarınıza ve foruma eklediğiniz için emeğinize sağlık. Polenezköy yapma fırsatını yakalıyamadım bir türlü :( ama sizler sayesinde yaşıyorum oraları.

@puppetmaster

sizide aramızda görmek isteriz. bisiklet süren birisinin gitmesi gereken rotalardan birisi ısrarla tavsiye ederim :D

Arkadaşlar faaliyetinizden dolayı özelliklede İstanbul'da bisiklet bindiğinizden dolayı tebrik ederim.İstanbul'da bu işleri yapabilmek büyük başarı, siz zaten zor olanı başarmış insanlarsınız. Edremit körfezine Akçay-Altınoluk buralarada bekleriz. Selamlar

@Sait Hasançufadaroğlu

inş Sait abi yaza güzel bi tur düşünüyorum çanakkale-balıkesir-bursa düşünüyorum kısmet olursa ugramak isteriz abi. szleride buralarda görmek isteriz. Saglıcakla kalın

güzel tur çıkartmışsınız ayaklarınıza sağlık.

Güze tur olmuş. Özellikle güneşin batışı çok hoş çıkmış. Paylaşım için teşekkürler...

dikkat ..
yolculara uyarı üsküdardan beykoza kadar mazgal tuzakları 1.5 teker giriyor 1.2 hayda hayda girer...bu mazgallar yola paralel ölüm tuzağı..
alper teşekkürler.....

pedalımın sesi kemanımın sesi selamı...

:D :D :D

kudret abi sonunda ekledim :D resimleri

Geri